kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Στον Εισαγγελέα ο Αντιδήμαρχος Κοινοτήτων του Δήμου Κοζάνης Γ. Δουγαλής, μετά από λεκτική αντιπαράθεση, σε δημόσιο χώρο, που είχε με επιχειρηματία από την Άνω Κώμη

29 Ιουλίου 2022
12:29

Στον Εισαγγελέα απευθύνθηκε, πριν από λίγες μέρες, ο Αντιδήμαρχος Κοινοτήτων του Δήμου Κοζάνης Γ. Δουγαλής, μετά από λεκτική αντιπαράθεση, σε δημόσιο χώρο, που είχε με επιχειρηματία από την Άνω Κώμη. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της στήλης, που αποκαλύπτει το συγκεκριμένο γεγονός, ο Αντιδήμαρχος βρισκόταν σε επιχείρηση cafe, κοντά στο κέντρο της πόλης, όταν ο εν λόγω επιχειρηματίας, περνώντας από το σημείο κι αντικρίζοντάς τον, παρουσία κι άλλων ατόμων, φέρεται να του είπε: “Εμάς είπες κότες; Θα δεις”, ενώ στη συνέχεια, ανεβάζοντας  ακόμη περισσότερο τους τόνους ακολούθησαν και κάποια  “γαλλικά”. Ο Αντιδήμαρχος, εκλαμβάνοντας πολλά από τα λεγόμενα του επιχειρηματία, ως απειλές για εκείνον, επισκέφτηκε, την ίδια μέρα, τον Εισαγγελέα, ζητώντας την προστασία του, με την αστυνομία,  να προχωρά σε σχετικές συστάσεις στον επιχειρηματία. Ο τελευταίος θεωρεί ότι ο Αντιδήμαρχος είναι εκείνος που ξεσήκωσε μεγάλη μερίδα κατοίκων της Άνω Κώμης ενάντια σε σχεδιαζόμενη, μέχρι πρότινος, μεγάλη επένδυση κοντά στο χωριό (την οποία εν τέλει θα υλοποιήσει σε άλλο μέρος), με τον Αντιδήμαρχο να αρνείται, κατηγορηματικά, ότι είχε κάποια εμπλοκή σ’ αυτά.

Η Χύτρα

8 σχόλια

  • Μπράβο στον αντιδήμαρχο Κ Δούγαλη που προσκεκλημένος μεταξύ άλλων δημοτικών και τοπικών συμβούλων σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε απο το τοπικό συμβούλιο της Ανω Κώμης εξέφρασε την άποψη του.

  • Και πολύ καλά έκανε!!οποιος έχει να καταγγείλει κάτι,το καταγγέλει επώνυμα,στα αρμόδια θεσμικά όργανα..τα υπολοιπα είναι…για το καφενείο…μπραβο Γιώργο!ασε τώρα με τον κάθε ασήμαντο,που όταν επιτεθεί λεκτικά σε κάποιον,νιώθει….σημαντικος!

      • Ο Δουγαλής δεν ταϊζεται, Ταϊζει!!!! Το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές!!! Γι’αυτό οι κακίες δεν πιάνουν. Ο κόσμος ξέρει τι εστί Δουγαλής!!!

        • Γιώργο λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά στρώνεις το χαλί για τον Πόντιο σαν φίλος μην απαντάς Τουλάχιστον εδώ κι αν το κάνεις καν το επώνυμα

  • Ο επιχειρηματίας να έρθει να διαμαρτυρηθεί στους κατοίκους της Άνω Κώμης και όχι στον αντιδήμαρχο γιατί δεν μας ξεσήκωσε ο αντιδήμαρχος αλλά ειμασταν υποχρεωμένοι να το κάνουμε μόνοι μας για το χωριό μας .

  • Είναι η τρίτη φορά που ο συγκεκριμένος κύριος -σντιδημαρχος έχει λεκτικό ή άλλου είδους επεισόδιο (συμπλοκή) με πολίτη. Δεν ξέρω αν αυτός είναι ο υπεύθυνος και στις τρείς περιπτώσεις, όμως η τριτη φορά σύμπτωση παύει να είναι πλέον σύμπτωση. Ένας χρόνος ακόμη όμως. Άντε να πάει στονλ σπιτάκι της “η καλή παρέα”. Τέσσερις δεκαετίες τους έχουμε στο κεφάλι μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.