kozan.gr: Tροχαίο ατύχημα στην οδό Γκέρτσου στην Κοζάνη, απέναντι από τον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης – Ι.Χ. αυτοκίνητο προσέκρουσε σε βιτρίνα καταστήματος (Φωτογραφίες & Βίντεο)

29 Ιουλίου 2022
15:10

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 14:40, το μεσημέρι της Παρασκευής 29/7, στην οδό Γκέρτσου στην Κοζάνη, απέναντι από τον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ηλικιωμένος, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στη βιτρίνα καταστήματος. Ο ηλικιωμένος, που φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα στη συνέχεια να  χάσει τον έλεγχο του αυτοκίνητού του και να προσκρούσει στη βιτρίνα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης.

 

13 σχόλια

  • Αντί να γίνονται πιο εντατικοί έλεγχοι σε οδηγούς τρίτης ηλικίας… προτιμάνε να κυνηγάνε τις εξατμίσεις κ τα φιμέ.τραγικο!

    • Και πολύ καλά κάνουν. Μας έχετε ζαλίσει με τον θόρυβο και είστε εν δυνάμει δολοφόνοι. Που μου βρήκες την ευκαιρία τώρα και ξεθάρεψες. Τίποτα δεν σας κάνουν. Μέσα έπρεπε να σας χώσουν. Γλήγοροι της κακιάς ώρας. Αν θες μαγκιές, τράβα στην πίστα στις Σέρρες. Έχεις άντερα να μπεις;

  • Πρέπει να αλλάξει η νομοθεσία: οι άνω των 65 ετών οδηγοί να εξετάζονται (πραγματική εξέταση ικανότητας και διαύγειας πνεύματος όμως) από πιστοποιημένους ιατρούς και εκπαιδευτές οδηγών, κάθε χρόνο ως τα 75 έτη ηλικίας και μετά ΣΤΟΠ η οδήγηση για αυτούς!! Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες ανεπάρκειας αντίληψης και σωστής οδήγησης από υπερήλικες που έχουν ως αποτέλεσμα μικρά και μεγάλα ατυχήματα εντός και εκτός των πόλεων!!! Είναι πολύ κρίμα πραγματικά!!! Όπως δεν επιτρέπεται να οδηγούν οι πολίτες κάτω των 17-18 ετών έτσι και εκείνοι άνω των 75 θα πρέπει να χρησιμοποιούν άλλους τρόπους εξυπηρέτησης τους, πρώτα για την δική τους ασφάλεια και ύστερα του κοινωνικού συνόλου!!!

    • Για να κάνει αυτό που λες και ένα κράτος να απαγορεύσει την οδήγηση σε ανθρώπους ενεργούς και υγιείς, θα πρέπει να τους εξασφαλίσει δωρεάν μετακίνηση με μέσα μεταφοράς της προκοπής. Μπορεί;

      • Μετά τα 75 έτη ηλικίας ρε μεγάλε πόσο υγιείς και δραστήριος άνθρωπος μπορεί να είσαι???? Σοβαρά τα γράφεις τώρα αυτά?? Κι επίσης γιατί να του παρέχει δωρεάν μετακίνηση το κράτος??? Αν οδηγούσε όπως λες τη βενζίνη θα την πλήρωνε έτσι δεν είναι????…

        • Εσύ ρε μεγάλε, πες αλήθεια τώρα. Έχεις κινδυνέψει στο δρόμο από οδηγούς πάνω των 75 περισσότερες φορές από ό, τι από νέους οδηγούς; 77 είναι ο πατέρας μου και πηγαίνει Αθήνα χωρίς στάση και χωρίς μαγκιές που κάνουν οι νεότεροι παντελονάτοι άντρες. Ηλικιωμένοι και γυναίκες είναι οι πιο σωστοί οδηγοί. Γιατί δεν κουβαλάνε τα γνωστά κόμπλεξ.

  • Πάνω από 60 και τέρμα το δίπλωμα και πολύ είναι αν πέσεις στη θάλασσα για κολύμπι απότομα και είσαι πάνω από 60,μπορεί και να μην ξαναβγεις στη στεριά,θα βγεις απέναντι στη Χίο!
    Κάθε πράγμα στον καιρό του!

  • Κάθε φορά που γίνεται ένα ατύχημα με οδηγό ηλικιωμένο, τα ίδια σχόλια – αηδίες. Κάντε μια ερώτηση σε μια ασφαλιστική εταιρεία, να σας πουν ποιες ηλικίες προκαλούν τα περισσότερα και σοβαρότερα ατυχήματα και μετά πετάξτε τις εξυπνάδες σας. Όσο για το συγκεκριμένο, δεν είναι τίποτα. Γνωστός μου στην Πτολεμαΐδα, σε κεντρικό δρόμο, μπήκε με ολόκληρο το αυτοκίνητο σρ μαγαζί, έφτασε στα ψυγεία…. 29 χρονών ήταν τότε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.