Με ενισχυμένο ρόστερ διάθεση για δουλειά και στόχο μια καλή πορεία, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1/8 η πρώτη συγκέντρωση του Μακεδονικού, στη Νέα Νικόπολη.

Σύσσωμη η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο υποδέχτηκαν παλαιούς και νέους παίκτες, με την ελπίδα να πετύχουν τους στόχους τους και να έχουν μία άκρως επιτυχημένη χρονιά.

Η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν έγινε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, παρουσία των νέων προσθηκών που πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση με τη νέα τους ομάδα.

Άπαντες δήλωσαν πως είναι πανέτοιμοι να αντεπεξέλθουν στο δυνατό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Τόνισαν επίσης, πως η ομάδα έχει ενισχυθεί, διαθέτει παίκτες με εμπειρία και παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες, αλλά και νεαρούς με πλούσιο ταλέντο.

Λίγα … μετρημένα λόγια, η παραμονή του περσινού κορμού και οι σωστές κινήσεις στις μεταγραφές του καλοκαιριού, συνθέτουν το παζλ του σημερινού Μακεδονικού που φιλοδοξεί να έχει μια καλή χρονιά στη δύσκολη και με πολλές απαιτήσεις, ποδοσφαιρική σεζόν που έρχεται.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές “πάτησαν χόρτο” και το τεχνικό δίδυμο Τάκης Καραθανάσης και Βασίλης Καραθανάσης που θα βοηθήσει στον τομέα της φυσικής κατάστασης ξεκίνησαν δουλειά.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν καθημερινά στη Νέα Νικόπολη και μέρα με τη μέρα θα ανεβαίνουν σε ένταση.