Μακεδονικός Κοζάνης: Μπήκε στην προετοιμασία με διάθεση για δουλειά και στόχο μια καλή πορεία

2 Αυγούστου 2022
06:08

Με ενισχυμένο ρόστερ διάθεση για δουλειά και στόχο μια καλή πορεία, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1/8 η πρώτη συγκέντρωση του Μακεδονικού, στη Νέα Νικόπολη.

Σύσσωμη η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο υποδέχτηκαν παλαιούς και νέους παίκτες, με την ελπίδα να πετύχουν τους στόχους τους και να έχουν μία άκρως επιτυχημένη χρονιά.

Η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν έγινε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, παρουσία των νέων προσθηκών που πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση με τη νέα τους ομάδα.

Άπαντες δήλωσαν πως είναι πανέτοιμοι να αντεπεξέλθουν στο δυνατό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Τόνισαν επίσης, πως η ομάδα έχει ενισχυθεί, διαθέτει παίκτες με εμπειρία και παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες, αλλά και νεαρούς με πλούσιο ταλέντο.

Λίγα … μετρημένα λόγια, η παραμονή του περσινού κορμού και οι σωστές κινήσεις στις μεταγραφές του καλοκαιριού, συνθέτουν το παζλ του σημερινού Μακεδονικού που φιλοδοξεί να έχει μια καλή χρονιά στη δύσκολη και με πολλές απαιτήσεις, ποδοσφαιρική σεζόν που έρχεται.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές “πάτησαν χόρτο” και το τεχνικό δίδυμο Τάκης Καραθανάσης και Βασίλης Καραθανάσης που θα βοηθήσει στον τομέα της φυσικής κατάστασης ξεκίνησαν δουλειά.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν καθημερινά στη Νέα Νικόπολη και μέρα με τη μέρα θα ανεβαίνουν σε ένταση.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.