Πρωτοβουλία Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης για την οικονομική βοήθεια προς τον μικρό Παναγιώτη – Στηρίζουμε- Βοηθάμε τον μικρό Παναγιώτη – Τοποθετούμε κουμπαράδες στα καταστήματά μας!

2 Αυγούστου 2022
15:15
 
 
Η Αγορά, ο Εμπορικός Κόσμος αποτελεί ένα τμήμα της κοινωνίας μας και όποτε υπάρχει ένα κοινωνικό πρόβλημα είναι έτοιμη να συνεισφέρει!  Η οικογένεια του Παναγιώτη ζητάει οικονομική ενίσχυση για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις συνεχόμενες θεραπείες. Καλούμε όλα τα μέλη μας να τοποθετήσουν κουμπαράδες στα καταστήματά τους, έτσι ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό αυτό. Μπορείτε να προμηθευτείτε ή να παραγγείλετε τους ειδικούς κουμπαράδες από το κατάστημα GAITANAKI KOZANIS . Επίσης οικονομική ενίσχυση μέσω τραπεζικής κατάθεσης
Τραπεζα Πειραιως
IBAN: GR3901716140006614140428400
BIC: PIRBGRAA
Ταυρη Ελενη
Αιτιολογια:Δωρεά
 
Με τιμή το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Ένα σχόλιο

  • Πάντα απών αυτό το κράτος ντροπή κ αισχος να μην βοηθάει σε τέτοιες καταστάσεις, χίλια μπράβο που υπάρχουν ακόμη άνθρωποι για τέτοια ζητήματα ζωής κ βοηθάνε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.