Πτολεμαΐδα: Τραυματίστηκε ποδηλάτης σε σύγκρουση με προπορευόμενο αυτοκίνητο (Bίντεο)

4 Αυγούστου 2022
10:13

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 9 το πρωί σήμερα Πέμπτη 4 Αυγούστου, στην συμβολή των οδών Β. Κωνσταντίνου και Νοσοκομείου στην Πτολεμαΐδα. Ποδηλάτης και αυτοκίνητο (ημιφορτηγάκι του δήμου Εορδαίας) είχαν την ίδια κίνηση επί της Β. Κωνσταντίνου με κατεύθυνση από το κέντρο προς το μήκος της οδού. Το φρενάρισμα (και σταμάτημα) του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε το ποδήλατο που ήταν από πίσω με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο όχημα (χτυπώντας στο πίσω μέρος) και να τραυματιστεί ο νεαρός ποδηλάτης. Τον τραυματία μετέφερε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο ενώ τις πρώτες βοήθειες έδωσαν περαστικοί και κυρίως ο Ιατρός- καρδιολόγος Ηλίας Τσισμαλίδης. Τα αίτια του τροχαίου διερευνά το τμήμα τροχαίας Εορδαίας με επικεφαλής τον μέχρι και σήμερα (τέλος Αυγούστου) διοικητή του Σπύρο Τάσιο.

Πηγή eordaia.org

Ένα σχόλιο

  • Απόσταση ασφαλείας λέγεται και ισχύει για όλα τα οχήματα. Δυστυχώς για τα ποδήλατα αυτή η απόσταση είναι μεγαλύτερη.
    Περαστικά στον τραυματία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.