kozan.gr: Τα δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία στην Π.Ε. Κοζάνης στα οποία ξεκινά το νέο διευρυμένο ωράριο μέχρι 5:30 μ.μ.

4 Αυγούστου 2022
13:59

 

Τα δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία στην Π.Ε. Κοζάνης στα οποία ξεκινά το νέο διευρυμένο ωράριο μέχρι 5:30 μ.μ..

 

 

9 σχόλια

  • …αποφασίζουμε και διατάζουμε… χωρίς να ρωτήσουμε τους άμεσα ενδιαφερόμενους: γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικούς… δουλειές ροχειρες στο πόδι, μόνο για να πάρουμε χρήματα από την Ε.Ε.

  • Εκπαιδευτική και κοινωνική πολιτική ευρωπαϊκού κράτους:
    Κάντε παιδιά, για να έχουμε εργάτες αύριο και όσο εσείς θα δουλεύετε για τρεις κι εξήντα όλη μέρα, παρατήστε στη γιαγιά ή στο ολοήμερο. Ποιο ολοήμερο δηλαδή; Μια αίθουσα της κακιάς ώρας με ξύλινες καρέκλες, με ένα ψυγείο και ένα φουρνάκι, και έναν έρμο δάσκαλο που παίρνει κι αυτός τρεις κι εξήντα να τα φυλάει μέχρι να πάτε να τα πάρετε.

    • Και τι ακριβώς εναλλακτική έχουν οι εργαζόμενοι γονείς που δεν έχουν ούτε παππούδες ούτε άλλη λύση?
      Κριτική χωρίς πρόταση…

      • Χωρίς πρόταση; Έτσι νομίζεις. Προτάσεις ένα σωρό. Μόνο που όλες απαιτούν… Μάντεψε τι… Λεφτά. Για τα Rafale έχουν λεφτά. Η εκπαίδευση του λαού είναι έξοδο γι’ αυτούς. Δομές, υποδομές υποστηρικτές για νέους γονείς. Κοινωνικό κράτος. Ολοήμερα ναι. Αλλά ολοήμερα, με τραπεζαρία, φαγητό, χώρους ξεκούρασης με έναν καναπέ, ένα χαλάκι… Πως σου ακούγονται όλα αυτά; Για παιδιά μιλάμε. Όχι για τσουβάλια πατάτες. Αν δεις τις αίθουσες των περισσότερων αιθουσών στην Ελλάδα, δεν κάνουν ούτε για αποθήκες πατάτας φίλε.

    • Από πότε έχουν να κάνουν απεργία οι δάσκαλοι ρε άσχετε, ξέρεις ; Ή απλά είπες τη μπαρούφα σου. Η μία μέρα απεργία κοστίζει σε έναν δάσκαλο 80€. Ξέρεις τι είναι 80€ για έναν δάσκαλο ; Άσε που οι απεργίες πριν γίνουν βγαίνουν παράνομες και καταχρηστικές από αυτά τα φασισταριά που ψήφισες.

  • Να τα αφήσουμε κ τη νύχτα εκεί κουλη κ Κεραμεως να τα χειραγωγείται καλύτερα. Αντε στα τσακίδια αφήστε τα παιδιά μας κ τους δασκάλους τους στην ησυχία τους κ ασχοληθείτε με τα πραγματικα προβλήματα.

  • Να τα αφήσουμε κ τη νύχτα εκεί Κεραμεως να τα χειραγωγείται καλύτερα. Αντε στα τσακίδια αφήστε τα παιδιά μας κ τους δασκάλους τους στην ησυχία τους κ ασχοληθείτε με τα πραγματικα προβλήματα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.