“Γέφυρα Ζωής”: Τα αποθέματα αίματος του «Μαμάτσειου» Γ.Ν. Κοζάνης έχουν μειωθεί σε ανησυχητικό βαθμό – Θερμή παράκληση προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες για συμμετοχή στην αυριανή (7/8) αιμοδοσία του νοσοκομείου

6 Αυγούστου 2022
22:32
Κανένα σχόλιο

Όπως μας ενημέρωσε το τμήμα Αιμοδοσίας του «Μαμάτσειου» Γ.Ν. Κοζάνης αυτές τις μέρες λόγω καλοκαιριού αλλά και σε συνδυασμό με κάποια έκτακτα περιστατικά (ατυχήματα), τα αποθέματα αίματος έχουν μειωθεί σε ανησυχητικό βαθμό.

Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και σκεφτόμαστε κυρίως τις διακοπές που πήγαμε ή θα πάμε. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι οι ανάγκες σε αίμα είναι διαρκείς (365 μέρες το χρόνο)

Ας δείξουμε λοιπόν την ευαισθησία μας και την αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη αίμα.

Ας αφιερώσουμε λίγο από το χρόνο μας στο συνάνθρωπό μας, ας δώσουμε αίμα να ενισχύσουμε τα αποθέματα στο νοσοκομείο, για να υπάρξει αίμα για τον συγγενή, το φίλο μας ή για τον άγνωστο συνάνθρωπό μας, που θα το έχει ανάγκη τις επόμενες μέρες

Επειδή η επόμενη αιμοδοσία στο γραφείο μας είναι προγραμματισμένη για τις 24 Αυγούστου και δυστυχώς οι ανάγκες σε αίμα δεν μπορούν να περιμένουν

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

προς όλους τους Εθελοντές Αιμοδότες – μέλη του συλλόγου αλλά και σε όποιον άλλο μπορεί να δώσει αίμα να πάει από αύριο Κυριακή στην Αιμοδοσία του Νοσοκομείου να αιμοδοτήσει .

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΙΜΑ από όλες τις ομάδες και κυρίως τις Ο(+) και Ο(-)

Τέλος καλό θα είναι όποιος δώσει αίμα να ενημερώσει το σύλλογο στο τηλ. 6977337561 για να μη τον καλούμε άσκοπα στις επόμενες αιμοδοσίες.

Με σεβασμό στους Ασθενείς

και εκτίμηση στους Εθελοντές Αιμοδότες.

Για το Δ.Σ.

Αν. Πρόεδρος Γ. Γραμματέας

Σιδερίδης Δημήτριος Βόμβα Σοφία

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.