/Ευχαριστήριο Σ. Γκανάτσιου : “Μετά κι από τη δημοσίευση της παύσης από τα καθήκοντα του διοικητή του Γ.Ν. Κοζάνης ¨Μαμάτσειο¨ , ύστερα κι από δικό μου αίτημα , θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του νοσοκομείου μας ,μηδενός εξαιρουμένου”

7 Αυγούστου 2022
17:05
Μετά κι από τη δημοσίευση της παύσης από τα καθήκοντα του διοικητή του Γ.Ν. Κοζάνης ¨Μαμάτσειο¨ , ύστερα κι από δικό μου αίτημα , θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του νοσοκομείου μας ,μηδενός εξαιρουμένου. Αρχίζοντας από τους ιατρούς και τους νοσηλευτές και συνεχίζοντας με τους διοικητικούς ,τους τεχνικούς, τις καθαρίστριες , τους φύλακες, τους βοηθούς θαλάμων και τους ανθρώπους της σίτισης για την συνεργασία που είχαμε για περισσότερο από 2,5 χρόνια, στην πιο δύσκολη περίοδο που βίωσε ποτέ, λόγω του Covid-19,το νοσοκομείο μας ,αλλά και η πόλη μας.
Ολοι μαζί προσπαθήσαμε και μέσα από την άγνοια και το φόβο για το άγνωστο,δώσαμε τις μάχες μας για να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας που ασθένησαν από τον Covid , χωρίς όμως να παραγνωρίσουμε και τους υπόλοιπους ,για να οδηγηθούν στην ίαση.
Ο αγώνας μας αυτός , αρκετές φορές ακόμα και μέσα από τα λάθη μας, κατέταξε το Νοσοκομείο της πόλης μας ,μέσα απ’ όλες της ελλείψεις του , σ΄ ένα από τα κορυφαία σε πανελλήνιο επίπεδο νοσοκομείο , έτσι όπως αυτό προκύπτει από τα στοιχεία, σε ποσοστό ασθενών που επιβίωσαν. Αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση, η πόλη μας μπορεί να θρηνούσε ,όχι απλώς λίγους παραπάνω ,αλλά διπλάσιους , τριπλάσιους, ή ακόμα και τετραπλάσιους (και δεν αναφέρομαι σε πολύ μακρινά νοσοκομεία) νεκρούς ,απ΄ αυτούς που θρηνήσαμε έως σήμερα .
Κλείνοντας επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους τους συμπολίτες μου που έδειξαν την στωικότητα και την υπομονή που χρειάζονταν , για να βοηθήσουν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να ασχοληθούν με όλους όσους χρειάστηκε να περάσουν τις πύλες του νοσοκομείου για ιατρική περίθαλψη καθ΄όλη την παραπάνω περίοδο. Οσον αφορά τα πεπραγμένα κατά τη διάρκεια της 31μηνης θητείας μου στο νοσοκομείο θα επανέλθω με πλήρη αναφορά του έργου σε σύντομο χρονικό διάστημα.Με εκτίμηση
Στέργιος Γκανάτσιος

9 σχόλια

  • Όταν ^ενας εργάτης δεν αποδίδει στη δουλειά του,πάει σπίτι του,όταν ένας διοικητης κρατικού οργανισμου αποτυγχάνει,ξαναπάει σ άλλο οργανισμο!
    Γιαυτό αυτό το κράτος το ψεύτικο,το βλαμμένο ,το άρρωστο βαριά,δεν θα γειάνει ποτέ,δε φταίει το κράτος,φταίνε οι διοικούντες το κράτος,την υπέροχη Ελλάδα μας!
    Τι τριτοκοσμικο;χιλιοκοσμικο και βάλε!

    • Γειά σου βρε Στέλιο καθηγητή που στην εκπαίδευση όλα είναι ρόδινα. Οι συνάδελφοι σου είναι άριστοι ,καταρτισμένοι, δίχως πολλά ιδιαίτερα, μαύρα βέβαια, και στα υπόλοιπα που αναφέρεσαι ίσως σε κάποια έχεις τα δίκαια σου.

  • Εδω και 2,5 χρονια ενα αστερι ειχε φανει πανω απο το Μαματσειο και αρχισε σιγα-σιγα και μεσα απο πολλα συννεφα να το φωτιζει απ`ακρη σ`ακρη και να βελτιωνονται οι υποδομες, αλλα και οι παρεχομενες ιατρικες υπηρεσιες προς τους πολιτες..Ειναι κριμα, που σβηνει τοσο γρηγορα και παει σε αλλο γαλαξια.Υγεια και δυναμη και στα νεα σου καθηκοντα.

    • Η Λιτσα πατέρα το έγραψε αυτό???Λες να ασχοληθεί με την αστρολογία???θα τον βάλουνε σε καινούρια έδρα στο πανεπιστήμιο να λέει τα αστρα

  • Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι όσο ήταν πρύτανης, το ΤΕΙ ήταν στις επάλξεις!
    Τώρα παλεύει σα συγκρότημα 3-4 σχολικών μονάδων επιδιώκοντας νέες κτιριακές εγκαταστάσεις μόνο…
    Ας μη ζηλεύουμε αυτές τις ικανότητες που δεν έχουμε!
    Ας προσπαθήσουμε να παίρνουμε μαθήματα για να γινόμαστε κι εμείς καλύτεροι…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.