Eυχαριστήριο οικογένειας Αθανάσιου Σταματίδη

7 Αυγούστου 2022
20:16
Κανένα σχόλιο

Περάσανε σαράντα μέρες από την ημέρα που έφυγε για το μεγάλο ταξίδι , ο δικός μας άνθρωπος , Αθανάσιος Σταματίδης , και παρά το άδοξο τέλος που είχε ο αγώνας μας για να παραμείνει στην ζωή ,θα ήταν μεγάλη μας παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που σταθήκαν δίπλα μας και αγωνίστηκαν μαζί μας. Το Ιατρικό ,νοσηλευτικό προσωπικό και το προσωπικό καθαριότητας του Γ.Ν.Θ. “ Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ” των τμημάτων Καρδιοθωρακοχειρουργικής και της Μονάδας Βραχείας Νοσηλείας – ΤΕΠ . Τον ιατρό του , Μαδέση Αθανάσιο Διευθυντή του Καρδιοθωρακοχειρουργικού τμήματος του Γ.Ν.Θ. “ Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ” .Τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο Ακτινοδιαγνώστη Ιατρού του 424 . . .Γ Σ Ν Ε Θεσσαλονίκης ,εξαίρετο επιστήμονα και καλό μας φίλο. Και τέλος τον δικό μας φύλακα άγγελο την εντατικολόγο – πνευμονολόγο και πρόεδρο της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων Σταυρούλα Κουτσουμπού που αποδεικνύει καθημερινά πώς ο όρκος στον Ιπποκράτη είναι όρκος στον Θεό και στον άνθρωπο.

Σας ευχαριστούμε όλους από τα βάθη της ψυχής μας .


ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΔΗ


Υ.Γ. Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας συμπαρασταθήκατε και μας συμπαραστέκεστε στο βαρύ μας πένθος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.