Πέθανε ο πρώην Δήμαρχος Νεστορίου και Οδοντίατρος Πασχάλης Γκέτσιος – Το μήνυμα της επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου

8 Αυγούστου 2022
13:28
Κανένα σχόλιο

Σήμερα έφυγε από κοντά μας μία ξεχωριστή προσωπικότητα για τον τόπο μας, την Καστοριά, ο πρώην Δήμαρχος Νεστορίου Πασχάλης Γκέτσιος.

Η απώλειά του βύθισε όλους εμάς, αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία στο πένθος.

Ο εκλιπών υπήρξε ένας πολύ αγαπητός δήμαρχος, αφήνοντας σημαντική προσφορά στον Δήμο που υπηρέτησε. Αξιοπρεπής, δυναμικός, έντιμος και ειλικρινής άφησε το προσωπικό του αποτύπωμα στην αυτοδιοίκηση και όχι μόνο.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Θα σε θυμόμαστε πάντα με σεβασμό και αγάπη…

Καλό ταξίδι φίλε Πασχάλη !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.