Αντωνίου: «Στη Super League 2 η Κοζάνη, θα γίνουν 31 οι ομάδες»

9 Αυγούστου 2022
05:02

Το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ ανέφερε πως η Κοζάνη που δικαιώθηκε στο CAS θα προβιβαστεί τελικά στη Super League 2. Σε 31 θα αυξηθούν οι ομάδες της Super League 2 όπως ανέφερε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ Αστέριος Αντωνίου, με αφορμή τη δικαίωση της Κοζάνης από το CAS.

Όπως ανέφερε: «Έπρεπε να έχει τιμωρηθεί ο παίκτης της Λευκίμμης, η οποία δικαιώθηκε στο CAS. Aν είχε βγει η απόφαση νωρίτερα θα έπαιζε στο ειδικό πρωτάθλημα η Κοζάνη. Το CAS είπε ότι δεν τροποποιείται η βαθμολογία. Τι να κάνει η Λευκίμμη τη δικαίωση αν δεν πάρει πίσω τους βαθμούς. Δεν ευθύνεται η Λευκίμμη, ούτε ο Μακεδονικός. Η Επιτροπή Ελέγχου Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης είπε μετά την απόφαση του CAS ότι είναι πολύ άδικο για την Κοζάνη. Δεν μπορούν να ξαναγίνουν μπαράζ. Θα υπάρξει τροποποίηση, μέσω αναδιάρθρωσης για να γίνουν οι ομάδες στη Super League 2 31 (σ.σ. με την άνοδο της Κοζάνης). Δεν μπορεί να ξεκινήσει η Super League 2 γιατί υπάρχουν πολλά προβλήματα και θα υπάρξουν ομάδες που δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν και να συμμετάσχουν. Το είπε κι ο Λεουτσάκος στην τελευταία συνεδρίαση. Εδώ η Super League 1 έχει προβλήματα. Για τον Μέγα Αλέξανδρο (σ.σ. με βάση την απόφαση της ΕΠΟ υποβιβάζεται στο τοπικό πρωτάθλημα) με επιφύλαξη νομίζω ότι θα μπορούσε να παραμείνει στη Γ’ Εθνική. Δε φταίει η ομάδα…»

10 σχόλια

  • Η ΕΠΟ θέλει να ικανοποιήσει όλα τα Σωματεια,αλλά δεν μας λέει ότι για να γινει αυτο πρέπει να παραβει τον Νόμο,τον Κανονισμό Πρωταθλήματος και την δικαστική απόφαση
    Γι αυτό όσο πιο μακρυά μένει κανείς από τον βρώμικο αυτό χώρο τόσο το καλυτερο

  • Ας μην είχαν τον φόβο της Ευρωπαικής τιμωρίας για τις ομάδες και την Εθνική (διότι η Κοζάνη θα το τραβούσε μέχρι τέλους στο CAS και τους το είπε) και θα βλέπαμε τα περί δικαίου και κουραφέξαλα.
    Δεν υπολόγιζαν όμως τα λαμόγια ότι θα βρεθεί ομάδα Γ’ Εθνικής που μπορεί να διαθέσει τέτοια ποσά για να δικαιωθεί.

  • Τον τελευταίο καιρό γελάω με αυτά που ακούω και διαβάζω , Δεν μπορεί να μιλάνε οι ομάδες τις Κοζανης και του Μέγα Αλεξάνδρου Τρικάλων για άδικο, και ότι το ποδόσφαιρο παίζετε στους αγωνιστικούς χώρους όταν με διαφορα μαγειρέματα έχουν στήσει φέτος τους μίσους αγώνες του πρωταθλήματος . Αυτές οι ομάδες φέτος το έχουν φτάσει στα ακρα και το μόνο που δικαιούνται είναι υποβιβασμός !!!

  • Η απόλυτη ξεφτίλα… απορώ γιατί υπάρχουν οι κανονισμοί… θα μου πεις, όλο το κράτος ξεχαρβαλωμένο είναι, το ποδόσφαιρο σε πείραξε;…

  • Ότι και να εκανε η ομάδα της Κοζανης.δεν είχε καμμία τύχη,διότι μόνη της απεμπολησε το νόμιμο δικαίωμα της να μπλοκάρει την τέλεση των αγώνων μπαράζ με την μη επικύρωση της βαθμολογίας και για την παράλειψη αυτή κάποιοι έχουν ευθυνες

  • Τον Μακεδονικό ηθελαν να τον ανεβάσουν ούτως η άλλως με το ζόρι!!! Βλέπε πόσους αγώνες πήρε σερι 1-0 με πέναλτι πριν τα μπαράζ!!! Αλλά όταν έχασε στη Λευκίμμη κάτι έπρεπε να γίνει!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.