To spot του Δήμου Εορδαίας για ασφαλή οδήγηση (Βίντεο)

9 Αυγούστου 2022
12:55

To spot του Δήμου Εορδαίας για ασφαλή οδήγηση .

6 σχόλια

  • Ο δήμος έχει ένα σωρό θέματα να λύσει…το να δίνει χρήματα για την δημιουργία σποτ είναι τουλάχιστον πρόκληση! Δήμαρχε κάνε μια βόλτα στην πόλη… Ένα δέντρο δεν φυτεύτηκε τα τελευταία τρία χρόνια στο κέντρο, όλες οι λεκάνες φύτευσης είναι κενές… Μόνο ομπρέλες και σπιτάκια ξέρετε να βιδώνετε.

    • Αααα στις ομπρέλες έχουμε πάρει ειδικότητα. Κλείνουμε πεζοδρόμια, τις βάζουμε μέσα στη μέση στους πεζόδρομους, κάνουμε ο, τι μας καπνίσει. Όλοι είναι γνωστοί με τον δήμαρχο. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.

  • Καμιά θέση εργασίας θα έρθει στην Πτολεμαΐδα;
    Για το Campus του Πανεπιστημίου στην Πτολεμαΐδα που έλεγε ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας ότι θα γίνει υπάρχει κανένα νέο;

  • Για όσους δεν το ξέρουν η Πτολεμαΐδα είναι γνωστή πόλη της Κεντρικής Αφρικής. Κάνατε που κάνατε σποτ παρακίνησης, τουλάχιστον τραβήξτε και 2 πλάνα από την πόλη και μη χρησιμοποιείτε ο, τι άσχετο βρήκατε στο διαδίκτυο. φτάνει η προχειροδουλειά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.