kozan.gr: 1416 κρούσματα, στην Π.Ε. Κοζάνης, το χρονικό διάστημα 1 – 7 Αυγούστου 2022: Tα κρούσματα ανά 100.000 πληθυσμό και η εβδομαδιαία μεταβολή των επιβεβαιωμένων εγχώριων κρουσμάτων COVID-19 ανά περιφερειακή ενότητα

9 Αυγούστου 2022
15:30

 

1416 κρούσματα, στην Π.Ε. Κοζάνης, το χρονικό διάστημα 1 – 7 Αυγούστου 2022: Tα κρούσματα ανά 100.000 πληθυσμό και η εβδομαδιαία μεταβολή των επιβεβαιωμένων εγχώριων κρουσμάτων COVID-19 ανά περιφερειακή ενότητα

 

13 σχόλια

  • Η εστιαση και η μουσικη θα φταιει
    ας κλεισουμε την μουσικη να πεσουν τα κρουσματα μωρε!

  • πρεπει να μαθουμε να ζουμε με τον ιο απο δω και στο εξης. δεν μας σωζει ουτε καραντινα ουτε κλεισιμο δραστηριοτητων. στο εξωτερικο εχουν επανελθει στην κανονικοτητα εδω και καιρο.

    • Ε, καλά κι εμείς εδώ μια χαρα τρέχουμε στα πανηγύρια. Αλλα στο εξωτερικό έχουν και κράτη πρόνοιας και δυνατά συστήματα υγείας. Τα δικα μας νοσοκομεία, ιδίως στις μεγάλες πόλεις, δεν έχουν ούτε χαρτί υγείας στα μπάνια.

    • Ωραία. Να μάθουμε να χάνουμε 400 ανθρώπους κάθε εβδομάδα. Μόνο στην Ελλάδα αυτά. Για να λιβανίζουμε τον Μητσοτάκη.

  • Εντομεταξυ όλοι τρέχουν στα πανηγύρια και στις συναυλίες κλαίγονται για την ακρίβεια και ότι δεν τα βγάζουν πέρα αλλά όλα γεμάτα ……και επίσης οι διοργανωτές έχουν εφεύρει ότι πανυγήρι μπορείς να φανταστείς ,ανυαμωμα ή συναυλία μουσικοί λαϊκοί στα χωριά στην επαρχία ότι αρπάξουμε …….τα κρούσματα έχουν φτάσει στο θεό και αυτά που λέτε είναι τα δηλωμένα γιατί αυτοί που δεν τα δηλώνουν είναι αλλά τόσα…….

    • Συγνωμη που δεν καθομαστε μεσα καμια δεκαετια
      να γουσταρετε ολοι εσεις , δε θα ξαναγινει.
      Συγνωμη που αν και τριπλα εμβολιασμενοι τη μασκα εξακολουθουμε να την φοραμε ακομα και εκει που δεν υπαρχει συνωστισμος , τρεχω γρηγορα να κλειστω σπιτι μου και να βγω το βραδυ στο μπαλκονι να χειροκροτησω τον πρωθυπουργο σου με τα υπεροχα εξυπνα μετρα του.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.