Γιατί τιμωρούμε αυτούς που χειροκροτήσαμε;; (Γράφει ο Γιάννης Σιδέρης)

9 Αυγούστου 2022
23:07

Κα. Βάσω Γκάσταρη,

Οφείλω να σας συγχαρώ δημοσίως για τις δύο δημοσιεύσεις που κάνατε στο facebook σχετικά με την υγειονομική περίθαλψη που ως ιατρός γνωρίζεται πολύ καλά τις ελλείψεις και σε τι κατάσταση βρίσκονται τα νοσοκομεία. Στην πρώτη δημοσίευση στην 31 Ιούλη όπου αναφέρεστε στα ΤΕΠ παθολογικού τομέα που αναγκάζονται να εξυπηρετούν επί 24ωρου ένα ιατρός και ένας ειδικευόμενος για όλο τον νομό πλην της Εορδαίας και στην δεύτερη δημοσίευση για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς που είναι σε αναστολή και πρέπει άμεσα να επιστρέψουν γιατί κανείς δεν περισσεύει.

Κυρία Γκάσταρη πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία διαφωνία για τα λεγόμενα σας από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Και γνωρίζετε πολύ καλά όπως και οι συνάδελφοι σας ότι η κεντρική πολιτική εξουσία θέλει με οποιοδήποτε κόστος να ιδιωτικοποιήσουν την υγεία για αυτό και διατηρούν το υγειονομικό προσωπικό εκτός των καθηκόντων τους όταν όλος ο υπόλοιπος δημόσιος τομέας λειτουργεί κανονικά ανεξάρτητος διαχωρισμού εμβολιασμένων και μη.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΠΛΕΥΡΗ.

Και όταν όλοι αυτοί οι υποκριτές σας χειροκροτούσαν στις αρχές της πανδημίας. Εάν αυτό δεν λέγεται φασισμός τότε ποιος είναι στα αλήθειά ο φασισμός;; Θα παρακαλούσα τους συναδέλφους σου αλλά και όλο το υγειονομικό προσωπικό να αρχίσουν να διαμαρτύρονται, έστω και γραπτώς στα ΜΜΕ για αρχή, για να αντιληφθούν οι ιθύνοντες την βαρύτητα και την κρισιμότητα του θέματος.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

43 σχόλια

  • Ασε μας ρε Γιάννη . Δίνεις και συγχαρητήρια στην Γκασταρη γιατί έγραψε κάτι που είναι αυτονόητο και ισχύει από την στιγμή δημιουργίας του Ελληνικού κράτους . Η κύρια Γκασταρη ,Γιάννη το έγραψε όχι γιατί νοιάζεται για το ΓΝ Κοζάνης αλλά γιατί θέλει να κατέβει υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ . Κ σε τέλικη πες μας εσυ για την εμπειρία σου από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο ΓΝ Κοζάνης (χωρίς τις κομματικές σου παρωπίδες )
    Επίσης να είσαι σίγουρος ότι τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα με Μητσοτακη ,Πλεύρη από ότι με Τσίπρα Πολάκη . Θα το δεις λίαν σύντομος και στην κάλπη .

      • Συγχοροχαρτι στον ΣΎΡΙΖΑ αυτό κάνη η Γκασταρη, ντροπή σαν υγειονομικος που είναι να στηρίζει την κατάργηση των δημοσίων Νοσοκομείων,
        Ούτε μία φορά δεν βγήκε μπροστά στις οποίες κινητοποιήσεις και τώρα θέλει να μας εκπροσωπήσει στη βουλή.

    • Ναι ναι τρολ πολυ καλυτερα γι αυτο επι των ημερων σας θρηνουμε τον εναν νεκρο μετα τον αλλο
      ασε μας ρε κομπλεξικο δεξιοτρολ ηρθες εδω να γραψεις το σχολιο σου για να γλυψεις εμεσα την μπλε αυλη και να μας λες τα παραμυθια της χαλιμας.
      Μεινε εσυ με τους φιλοβασιλικους χουντικους κομπλεξες του ’50 που πηγες και ψηφισες και καταστραφηκε η Ελλαδιτσα μεσα σε 3 χρονια.
      Ακου εκει θρασσος….τα πραγματα λεει ειναι πολυ καλυτερα με Κουλη και Πλευρη αχαχαχαχα…τι ειπε ρε ατομο ακομα γελαμε.

  • …για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς που είναι σε αναστολή…

    Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ επικροτεί ;;; !!!

  • Γιατι δεν γίνεται να εισαι γιατρος και να εισαι…ανεμβολιαστος…γι αυτό…..εκτός κα αν τελειώσατε ιατρική στο. Fb. και έχετε και επιστημονική άποψη….

  • Ασφαλώς και θα τον κρίνω γιατί δεν νοητω νάσαι γιατρός και ανεμβολιαστος δηλαδή δεν εμπιστευεσαι την επιστήμη που υπηρετεις;;; εσύ ντοκτορ μεγάλε σχολιαστή μιλάς για φασισμό!! Καλό είναι να έχουμε γνώση, και μετά να χουμε γνώμη, σαν έχω γνώμη για θέματα της ΝASA για UFO!!

    • Οι επιστήμονες που αναφέρεις είναι η Παγώνη ο Βασιλακοπούλος κ.α. τηλεαστέρες που τελείωσαν ιατρική στα κανάλια ενώ αν κοιτούσες και λίγο παραπέρα θα έβλεπες και άλλους επιστήμονες που λένε τα αντίθετα από αυτά που τρως εσύ

      • Όχι ρε λεβέντη . Επιστήμονες είναι αυτοί που στελεχώνουν τον ΠΟΥ, τον ΕΜΑ , τον FDA και όλοι μα όλοι μιλούσαν για την σπουδαιότητα του εμβολιασμού στην αντιμετώπιση του Covid. Όσοι υγειονομικοι δεν πιστεύουν στην επιστήμη και πιστεύουν στους πνευματικούς και τους συνωμοσιολόγους ας αλλάξουν επάγγελμα .

        • Αφού πιστεύεις στους επιστήμονες του Π.Ο.Υ και τον Φαούτσι των ΗΠΑ,καλά θα ήταν να το κοιτάξεις,γιατί κάτι δεν έχεις καταλάβει τόσα χρόνια.

        • Ψιτ λεβεντη? Ακομα και ετσι να ειναι… δε θα το κρινει αυτο κανενας πρωθυπουργακος (ο συγκεκριμενος μαλιστα ειναι και της κακιας ωρας) ουτε εχει δικαιωμα στο ονομα μιας βελονας να τους βγαζει σε υποχρεωτικη αργια η και απολυση. Το πιασες? Αυτο λεγεται φασισμος.
          Ας παραιτηθει τοτε αυτος αν δεν θελει να επενδυσει στην δημοσια υγεια , τοσο απλα!
          Οι γιατροι θα ειναι κι αυριο εκει και θα φορανε τις μπλουζες και θα δεχονται ασθενεις , αυτος που παριστανει τον πρωθυπουργο οποτε οι συνθηκες ειναι ωριμες για την τσεπη του ομως αυριο δεν θα ειναι εδω , αρα σκεψου τι ειπες!

  • Έναν που πήρε Νόμπελ ιατρικής και τον χειροκροτουμε, μετά από κάποιο διάστημα κάνει φόνο θα τον πούμε μπράβο;;;;;;;; επειδή πριν τον χειροκροτουμε;; αναλυτή της φραντσολας!!

    • Οι γνωστες μπαρουφοψεκασμενες σκεψεις του βολταιρου απ τα lidl οπως παντα μεσα στο κοζαν.
      Αυτο καταλαβες απο οτι σου λεει?
      Τι σχεση εχει ο φονος βρε ανοητο τρολ
      με το γεγονος οτι καποιοι δεν ηθελαν να εμβολιαστουν για τους δικους τους λογους?
      Αμα δεν μπορεις να ξεχωρισεις ενα φασολι απο ενα ταξι καλυτερα μην μιλας αναλυτη της μπαρουφας γιατι κουραζεις.

  • Δεν νοείται να μην πιστεύεις αυτό που υπηρετείς. Δεν μπορεί ένας γιατρός να μην αποδέχεται την επιστήμη της ιατρικής και να υπηρετεί την ιατρική.

      • Τρικυμία αποκαλείτε τον ορθολογισμό εσείς;έτσι είναι, πως θα σας φαινόταν εσάς ένας οδοντίατρος που δεν έφτιαχνε τα δόντια του.

          • Ενώ η δίκη σου είναι επιπέδου Χαρβαρντ. Εκτος αν επιστήμονες του FB και οι καλόγεροι θεωρείς ότι γνωρίζουν καλύτερα από το 99% των γιατρών .

    • Την 4η δόση και τις επόμενες, για να μη σας μείνουν αμανάτι και θυμώσει και ο “λογοτέχνης” της Πφάιζερ, ο κ. Μπουρλάς, μπορείτε παρακαλώ να τις τοποθετήσετε στο δικό σας και μόνο το σώμα.

      Με απλά λόγια : κουμάντο στο σώμα σου.

  • Γιαννακο τον φασισμό να πας να τον δεις στα ολοκληρωτικά καθεστώτα που στηρίζεις και όχι εδώ στην Ελλάδα που λες και κάνεις ότι σου καπνίσει…

  • Γιάννη πες ή γράψε κάτι για την Κοζάνη. Γράψε για τον Μαλούτα και το παρεάκι του. Γράψε για την συνεργασία του με καιροσκόπους και ποδοσφαιριστές. Για να πάει μπροστά ο τόπος χρειάζεται δουλειά.

  • Πόσο λάθος μπορεί να κάνει ένας πολίτης σε θέματα πολιτικής;;
    Πχ αυτή η κυρία μας παράτησε στα μνημόνια και πήγε στην Αγγλία
    Πχ δεν βγήκε ούτε μια φορά στην πύλη σε κάλεσμα των υγειονομικών για κάλυψη των κενών θέσεων
    Πχ ούτε μια φορά δεν ήρθε γι υπεράσπιση των θέσεων των αναμβολιαστων και τώρα για λόγους ψηφοθηρικους πήρε την θέση τους
    Πχ ξέρει ότι το κόμμα που θέλει να στηρίξει ψήφισε με τα δύο χέρια όλους τους νόμους για την κατάντια της δημόσιας υγείας
    Πχ δεν πήραν άδεια 2 χρόνια τώρα οι υγειονομικοι και σαν υπεύθυνη στο τμήμα έβαλε το κεφάλι κάτω
    Πόση γνώση για υγειονομικά μπορεί να έχει ένας αρτοποιος και λέει μπράβο σε συγκεκριμένες πρακτικές ένος πολιτικού προσώπου που αύριο θα εφαρμόζει ότι σήμερα καταγγέλλει
    Υγ μήπως να ανοίξουμε τα μάτια και αυτιά για να μην ξεχνάμε;

  • Γιάννη πέρα από καλό ψωμί που φτιάχνεις είσαι και χωρατατζής βρε άτιμε .Μας έκανες να γελάσουμε με την εύστοχη παρέμβαση σου για την Γκασταρη. Άντε μετά από φούρναρης , να γίνεις και manager υποψηφίων βουλευτών .

  • Το πρόσωπο και η ελευθερία είναι άρρηκτα ενωμένα.
    Όπου δεν υπάρχει ελευθερία, δεν υπάρχει πρόσωπο.
    να σταματήσει αυτή η πολιτική της βίας και του εκβιασμού!

  • Μετά από 2,5 χρόνια στατιστικής χειραγώγησης/απάτης και ψευδών ισχυρισμών ότι ακολουθείται κατά γράμμα το πρωτόκολλο του ΠΟΥ για την καταγραφή των θανάτων από COVID, ο υπουργός υγείας αποφάσισε να αλλάξει τον τρόπο καταγραφής και στην πραγματικότητα να ακολουθήσει ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ το πρωτόκολλο του ΠΟΥ.

  • Άθλια συμπεριφορά
    – να παρακάμπτονται ιερά τέρατα της Ιατρικής επιστήμης όπως ο νομπελίστας Μοντανιέ ή ο επιδημιολόγος Μπαγκτί που προειδοποιούν για πιθανές σοβαρές συνέπειες των δοκιμαστικών εμβολίων και οι Βασιλακόπουλοι να τους χαρακτηρίζουν γραφικούς ή ψεκασμένους .!
    – να περνάς έντεχνα το μήνυμα προς τα έξω ότι όσοι έκαναν το εμβόλιο είναι συνειδητοποιημένοι πολίτες με κοινωνικές ευαισθησίες και όσοι αρνούνται ασυνείδητοι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.