kozan.gr: Στους μουσικούς ρυθμούς του δημοφιλούς τραπερ SNIK πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Δευτέρας 8 Αυγούστου, το καλοκαιρινό πάρτι της νεολαίας Εράτυρας στο Δήμο Βοΐου (Φωτογραφίες)

10 Αυγούστου 2022
04:25

 

Στους μουσικούς ρυθμούς του δημοφιλούς τραπερ SNIK πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Δευτέρας 8 Αυγούστου, το καλοκαιρινό πάρτι της νεολαίας Εράτυρας στο Δήμο Βοΐο. Φωτογραφίες και βίντεο από το προφίλ Τάνια- Μόδα και Στυλ

10 σχόλια

  • Θα παρακαλούσα τον συντάκτη του άρθρου να μην αποκαλεί μουσική αυτό το είδος. Γιατί δεν είναι. Ένα επαναλαμβανο μπιτ δεν λέγεται μουσική.η καλύτερη λέξη θα ήταν ανάγνωση κειμένου με έντονη προφορά.

    • Και σίγουρα,εάν θα σου λέγανε γράψε δύο στοίχους,ούτε λέξη δεν θα μπορούσες να αρθρώσεις,πόσο μάλλον να τις τραγουδήσεις με “μπιτ”.
      Δεν λέμε να τους θεοποιήσεις,όμως λίγο ανοιχτό μυαλό σε κάτι νέο, μπορεί να βοηθήσει σε γενικές γραμμές.

      • Κατι νεο ειναι η πριονοκορδελα η επαναλαμβανομενη ενος μπιτ που συνοδευει βρισιες? Ασε ρε Μπιλη χορτασαμε απο τετοια δε θα παρουμε. Μεινετε εσεις με αυτους να τους αποκαλειται οτι κανουν και τεχνη απο πανω να γελανε και τα κατσικια στα βουνα.

  • Δεν είναι μουσική? Δεν είναι καλλιτέχνης? Με τόσα μηνύματα στους στίχους αυτών των τραγουδιών (στην κυριολεξία ωδών στον τράγο) ? Πως θα πάμε μπροστά τέλος πάντων

  • Δεν είναι μουσική? Δεν είναι καλλιτέχνης? Με τόσα μηνύματα στους στίχους αυτών των τραγουδιών (στην κυριολεξία ωδών στον τράγο) ? Πως θα πάμε μπροστά τέλος πάντων

  • Διαχρονικά έχουν ακουστεί όλα τα είδη μουσικής και δεν υπάρχει κάτι άλλο να ακουστεί.Οτιδηποτε “νέο” τάχα μου εκφράζει κάτι είναι καταδικασμένο να είναι μια ατεχνη μπούρδα με ολίγο κλεμμένο από ολα τα προηγουμενα που είπαν τα πάντα και με όλους τους τρόπους και τα γούστα….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.