Η τράπεζα αίματος του ΣΠΆΡΤΑΚΟΥ με εργαζόμενους από τα ορυχεία και τους σταθμούς παραγωγής της ΔΕΗ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών και αιμοδότησαν (Βίντεο)

10 Αυγούστου 2022
19:32

Η τράπεζα αίματος του ΣΠΆΡΤΑΚΟΥ με εργαζόμενους από τα ορυχεία και τους σταθμούς παραγωγής της ΔΕΗ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών και αιμοδότησαν. Οι ανάγκες για αίμα είναι τεράστιες, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες, γι’αυτό είναι χρέος μας να σταθούμε όλοι μας δίπλα σε αυτούς που το έχουν τόσο πολύ μεγάλη ανάγκη!!

5 σχόλια

  • Συνχαριτηρια στον Σπάρτακο και στους εργαζόμενους της ΔΕΗ. Συνχαριτηρια στον Γιάννη και στον κωστα γαι την μεγάλη προσπάθεια που κατελαβαν σε αυτον τον αγώνα

  • Συγχαρητήρια σε όλους τους εργαζόμενους της ΔΕΗ που αιμοδοτουν και τους υπεύθυνους της αιμοδοσίας του Σπάρτακου για τον αγώνα τους!!! Η ανάγκη για αίμα είναι καθημερινή, ειδικά κατά τους θερινούς μήνες!!! Μπράβο παιδιά!!!

  • Το αίμα είναι κατι σαν το χαμογελο ….
    Δε στερείται τιποτα αυτος που το χαριζει ενω αυτος που το δέχεται παίρνει κατι πολυ σημαντικό!!!
    Μετα απο τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ Φασιδη είχαμε την ευκαιρία να χαρισουμε το χαμόγελο καπου στην Κρήτη σε ενα πολύ σημαντικό χειρουργείο .
    Είστε η καλύτερη ομαδα!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.