Δημοτικός κήπος Κοζάνης: Γιατί τα παράτησαν;

11 Αυγούστου 2022
04:15

 

Συμπολίτιτσσα, σε ανάρτησή της στο facebook, δημοσιεύοντας και σχετικές φωτογραφίες, αναφέρει: “Εδώ κι αρκετό καιρό συμβαίνει αυτό το χάλι στο Δημοτικό Πάρκο Κοζάνης. Έβαλαν μια ψεύτοπερίφραξη η οποία φυσικά κι έπεσε, αφού γκρέμισαν το γεφυράκι και το παράτησαν σε αυτή την κατάσταση. Στο μεταξύ εκεί γύρω παίζουν παιδάκια τα οποία άνετα μπορούν να τραυματιστούν όπως επίσης και τα σκυλιά μας. Άραγε θα κινητοποιηθεί κανείς να φύγει αυτό από εκεί ή θα πρέπει να γίνει κάτι πολύ άσχημο (να χτυπήσει για παράδειγμα κάποιος) ώστε να πάρουν μπρος? Ανήκουμε με διαφορά στις πιο απεριποίητες πόλεις δυστυχώς…”

 

 

 

20 σχόλια

  • Όταν οι δημοτικοί άρχοντες που ψηφίζουμε δεν ξέρουν να διαχειρίζονται ούτε τα σπίτια τους πως είναι δυνατόν να καταλάβουν πως πρέπει να είναι η πόλη ?
    Παρωχημένα άτομα προηγούμενων δεκαετιών που δεν έχουν γνώση και άποψη καλαισθησίας και καθημερινής απλής διαβίωσης πόλεων , αυτά ισχύουν για όλους ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας και δυστυχώς καπελωνουν και τα νέα άτομα με φρέσκες ιδέες έτσι ώστε να συνεχίσουν ανενόχλητοι την ναρκισσιστική τους τακτική, λυπάμαι πολύ γιατί δεν βλέπω μέλλον στην πόλη αυτή ….

  • Και μία που το αναφέρατε κυρία συμπολίτισσα, όσον αφορά τα σκυλιά που είπατε,καλό είναι να θυμηθούμε “όλοι μας” ότι υπάρχουν πινακίδες που αναγράφουν ότι απαγορεύεται εντός του κήπου, εντός του στρατιωτικού γηπέδου και εντός του σταδίου τα σκυλιά και η χρήση ποδηλάτου. Το τί γίνεται όμως;;;;; Στις μπασκέτες μαζί με τα παιδιά που παίζουν, περνούν και παιδάκια με τα ποδήλατα τους. Έχει τύχει να χτυπήσουν κιόλας, αλλά μπα…… Εννοείται πως οι γονείς που είναι εκεί το μόνο που λένε είναι “και που να πάνε;;;” Αλλά θα κάνουν και παρατήρηση στα παιδιά που παίζουν 🏀 μπάσκετ να προσέχουν!!!!!! Το ίδιο επίσης συμβαίνει και με τα σκυλάκια…. Και στο πάρκο αλλά και στα γήπεδα. Μην το φοβάσαι καλό είναι, θέλει να παίξει, και τρέχουν γύρω γύρω και όλοι είμαστε ευχαριστημένοι. Άντε καλημέρα…

  • Για να δειτε ποσο ασχετη ειναι η δημοτικη αρχη, σκεφτειτε αυτο. Ο Δημοτικος κηπος χωρος δροσιας και αναπαυσης για την πνιγμενη στο μπετο πολυ το καλοκαιρι θα επρεπε να ειναι ως μοναδικος προορισμος ανοιχτος. Το οτι αποφασισαν καλοκαιριατικα να κλεισουν τον μοναδικο πνευμονα πρασινου δειχνει οτι δεν τους ενδιαφερει η πολη και οι πολιτες. Μια πολη χωρις πεασινο χωρις νερα, μια πολη πνιγμεβη σρα χορτα, τα αδεσποτα και την βρωμια. Ο δημοτικις κηπος οαση δροσιας!!!! Κριμα για ολους τους πολιτες!

  • Αν τολμήσεις να κάνεις παρατήρηση τον/την άλλον/η που πάει βόλτα το σκλι της στο στρατιωτικό, θα σε στραβοκοιτάξει και θα σου την πει κι από πάνω. Δεν ξέρω τι έγινε με τα μπάζα, αλλά αν κάνει η συμπολίτισά μας μια γύρα στο πάρκο θα δει παντού μπουκαλάκια και χαρτάκια πεταμένα κάτω, ενώ έχει 100 κάδους μέσα κι έξω. Αυτό δεν της πειράζει; (αλλά εν μέρει έχει δίκιο)

  • Γκρέμισαν το γεφυράκι χωρίς κανέναν λόγο, απλά για να ξοδευτουν λεφτά ΕΣΠΑ και να μετατρέψουν τον Δημοτικό Κήπο σε οτιδήποτε άλλο εκτός από χώρο πρασίνου και Δημοτικό Κήπο..Να μαζεύουν τα υλικά και να ξαναφτιάξουν το γεφυράκι, να φύγει η “περίφραξη” και να αποκατασταθεί η είσοδος…και να περιοριστούν στην συντήρηση του Δημ. Κήπου αποκλειστικά ως χώρο πρασίνου..ας διαθέσουν τα υπόλοιπα τεράστια ποσά σε αναπλάσεις άλλων χωρών στην πόλη που πραγματικά ρημάζουν. Ο Δημοτικός Κήπος εξυπηρετεί ως χωρος αναψυχής στην φύση,όλη την πόλη και είναι απαράδεκτο να μετατρέπεται σε εργοτάξιο για ανούσιες κατασκευές που ουδεμία σχέση έχουν με έναν χώρο που μπορεί να χαρακτηρίζεται ως Δημοτικός Κήπος.

  • Το γεφυράκι το γκρέμισαν γιατί δεν μπορούσαν να περάσουν οι γόνδολες.Καταντια της δημοτικής αρχής της ΤΡΙΑΝΔΡΊΑΣ.Αντι να γεμίσουν την λιμνούλα και να λειτουργήσουν τα συντριβάνια αυτοί τα ξηλωσαν Έχουμε την πιο ΑΝΆΞΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΑΡΧΉ.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΈΣ.ΜΑΥΡΟ ΜΑΎΡΟ ΜΑΎΡΟ.

  • βλεπω δε χανετε ευκαιρια οι εχθροζωοι να βγαζετε το μισος και το κομπλεξ σας για τα σκυλια…

    δεν πειραζει, ο νομος και το δικιο ειναι με το μερος μας. Επιτρεπεται κα-νο-νι-κο-τα-τα να εχεις το σκυλι σου στο παρκο, αρκει να το εχεις με λουρι και να μαζευεις φυσικα τις ακαθαρσιες του.

    Οποτε ΞΥΔΑΚΙ!

    • Το ψάχνω με δικηγόρο, νομίζω ότι είναι υποχρεωτικό το λουρί κατά την είσοδο και έξοδο από το πάρκο. Εντός αυτού και σε ελεγχόμενο χώρο, ο σκύλος μπορεί να είναι ελεύθερος. Αν το βρω θα επανέλθω

  • Έχουν καταστρέψει τα πάντα ζούμε σε μια πόλη μέσα στην βρωμιά,γκρεμίζουν,φτιάχνουν,ξανα γκρεμιζουν και τα παρατάνε στην μέση,δεν κάνουν απολύτως τίποτα εδώ και χρόνια,δεν υπάρχει καμία ανάπτυξη,είμαστε σε έναν παρατημένο δήμο που πάει από το κακό στο χειρότερο και οι άλλοι το πρώτο που σχολιάζουν είναι τα σκυλιά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.