Με διπλοβάρδιες καλύπτονται οι ανάγκες στα εργοστάσια της ΔΕΗ – Κάθετη αύξηση λιγνιτικής παραγωγής (Bίντεο)

11 Αυγούστου 2022
16:50

 

Με διπλοβάρδιες καλύπτονται οι ανάγκες στα εργοστάσια της ΔΕΗ.- Κάθετη αύξηση λιγνιτικής παραγωγής

12 σχόλια

  • Μόσχο τις Απεργίες πού κάνανε ήταν για να φεύγουμε στα 55 χρόνια.
    Εσύ είσαι 60 !!!
    Στην δουλειά δεν πατάς και κάνεις και κριτική.
    Σήκω και φύγε φτάνει πια!!!
    Ας πάει και κάποιο νέο παιδί να δουλέψει.
    Δεν χόρτασες……. δουλειά!!!!

    • αν είναι 60 γιατί δεν φεύγει αύριο; μήπως θα γίνει κι αυτός σύμβουλος όπως οι προηγούμενοι του ΔΣ; θα μείνει χωρίς να δουλεύει και θα λέει μπούρδες και εξυπνάδες; έλεος μαύτους τους συνδικαλιστές !!!!!!!

      • μια χαρα τα λες αλλα αυτοι δεν εχουν τσιπα πανω τους. διωξαν ολους τουσ αλλους με εθελουσια και αυτοι καθονται και πληρωνονται και εις υγειαν τα κοροιδα . αντε γεια!!!!!

  • Αντε παλι.Δε βαρεθηκες τα ιδια και τα ιδια.Τι θελεις να σας λυπηθουμε;διπλο μισθο παιρνετε στη διπλοβαρδια.

    • Έχει γούστο εκεί στο Μητσοτακομάγαζο να ‘χετε απαίτηση να δουλεύει κάποιος χωρίς μισθό! Ακόμα αυτό δεν μας το ‘πατε!
      Έχετε ξεσκίσει τη χώρα για 2η φορά σε 12 χρόνια κι έχετε ακόμα θράσος να μιλάτε;

  • Κ δεν αντέχουμε άλλο τα 12ωραααα σε πόστα ανθυγιεινα φουλ επικυνδυνα κ σκληρα μέσα στην τέφρα ειδικά εμείς οι οχταμηνιτες χωρίς τροφιο για εμάς χωρίς μια αύξηση ένα επίδομα ούτε ανθρώπους να απευθύνουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εδώ μέσα δεν βρίσκουμε σαν σκλάβους από το Μπαγκλαντές μας έχετε καταντήσει .

      • Αμα θεωρεις οτι ενα 8ημνο ειναι η σουπερ εργασια που σου εξασφαλιζει το οικονομικο σου προβλημα απαξ δια παντως και εισαι και του βασιλια γενια οταν πας για εργασια εκει μεσα τρεχα να βρεις τον γιατρο σου επειγοντως μπας και γινεις καλα και ασε τα βελασματα για τα λιβαδια κυρ-προβατακι μας!

    • Καλημέρα συγνώμη κι όλας αλλά τα 12ωρα τα πληρώνεστε αν δεν σας άρεσε νομίζω ότι έχετε το δικαίωμα παραίτησης δείτε και λίγο έξω από το κουτί όμως παιδιά που δουλεύουν σαιζόν δουλεύουν 13 ώρες και πληρώνονται 9 αν αυτό σας λέει κάτι κι αν αισθάνεστε σκλάβος του Μπαγκλαντές όπως χαρακτηριστικά λέτε μην ξανακάνετε αίτηση για οχταμηνα είναι στο χέρι σας!

      • Ναι και πληρώνονται 3,5 ευρώ την ώρα πώς φαίνεται από δουλειά δεν σκαμπάζεις μία. Για πες τι άλλη δουλειά να κάνουμε στην περιοχή μας?

  • 8μηνα μεχρι να σβησει ο ηλιος….Το σκλαβοπαζαρο….μαζι με τους εργολαβικους….κοινωνικη πολιτικη….η υποκρισια στο μεγαλειο της….μισθοι ουγκαντας,,,,

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.