Υπογραφή δύο Συμβάσεων για τις Ενεργειακές Αναβαθμίσεις Γυμνασίου Λυκείου και Δημοτικού Σχολείου Δήμου Βελβεντού (Φωτογραφία)

12 Αυγούστου 2022
10:37
Υπογραφή δύο Συμβάσεων με τον Ανάδοχο για τις Ενεργειακές Αναβαθμίσεις Γυμνασίου Λυκείου και Δημοτικού Σχολείου Δήμου Βελβεντού. Τα έργα χρηματοδοτούνται από πιστώσεις του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014-2020 – ΕΤΠΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ (ΚΩΔ. ΟΠΣ 5093548). ΑΝΑΔΟΧΟΣ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ Α.Τ.Ε. με έδρα την Κοζάνη, Το καθένα από τα δύο έργα αφορά την ενεργειακή αναβάθμιση των δυο σχολικών κτηρίων.
Οι εργασίες που θα υλοποιηθούν στο κάθε σχολικό συγκρότημα είναι:
1. Θωράκιση του κτιριακού κελύφους με σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης
2. Αντικατάσταση του συνόλου των εξωτερικών κουφωμάτων με νέα κουφώματα αλουμινίου, με τριπλούς υαλοπίνακες χαμηλής εκπομπής
3. Αντικατάσταση του συγκροτήματος Λέβητα – Καυστήρα με νέας τεχνολογίας λέβητα – καυστήρα συμπύκνωσης υγραερίου με μείωσης της ισχύος αυτού
4. Αντικατάσταση του συνόλου των φωτιστικών σωμάτων με νέα φωτιστικά τεχνολογίας LED
5. Τοποθέτηση φωτοβολταϊκού συστήματος στη στέγη του κτηρίου
Προϋπολογισμός μετά τη δημοπράτηση:
Γυμνάσιο – Λύκειο: 331.557,76 € με Φ.Π.Α.
Δημοτικό Σχολείο: 437.700,63 € με Φ.Π.Α.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.