Ιnteractive Learning (Koζάνη): NEO VOUCHER “ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΠΑΡΟΧΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙΣΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ”

12 Αυγούστου 2022
12:27
Κανένα σχόλιο

Δράση

– Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης ανέργων – ωφελούμενων 105 ωρών που οδηγεί σε απόκτηση βασικών γνώσεων και δεξιοτήτων ως         Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφαλείας επιπέδου 1 (Μεταγυμνασιακό).

– Πιστοποίηση των γνώσεων και επαγγελματικών δεξιοτήτων που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο των προγραμμάτων κατάρτισης.

Δικαίωμα Συμμετοχής έχουν:

α) εγγεγραμμένοι άνεργοι στο μητρώο της Δ.ΥΠ.Α. (πρώην ΟΑΕΔ) κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης

β) άνεργοι ηλικίας 18-50 ετών (να έχουν γεννηθεί από το 1972 έως το 2004)

γ) Έλληνες πολίτες ή Έλληνες Ομογενείς ή πολίτες χώρας- μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης

δ) απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης (απολυτήριο γυμνασίου)

ε) όσοι δεν έχουν παρακολουθήσει πρόγραμμα κατάρτισης στο ίδιο αντικείμενο τα τελευταία δύο (2) έτη.

Μέθοδος Κατάρτισης

Εξ αποστάσεως παρακολούθηση

Εκπαιδευτικό επίδομα

525 € (5€  ανά ώρα κατάρτισης)

Πώς μπορώ να δηλώσω συμμετοχή

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας στο: 24610 49116  ή εναλλακτικά, να μας στείλεις mail στο [email protected].

Μπορείς να συμπληρώσεις παρακάτω τη Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου όσο το δυνατόν πιο σύντομα για όλες τις λεπτομέρειες.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.