Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με σημαντικά έργα και παρεμβάσεις βελτιώνει τις υποδομές ύδρευσης του αγροτικού τομέα

12 Αυγούστου 2022
14:45

 

Σημαντικά έργα και παρεμβάσεις που αφορούν την ύδρευση των κτηνοτροφικών μονάδων δρομολογεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Μετά την βελτίωση των οδικών προσβάσεων στις επιχειρήσεις του πρωτογενούς τομέα, η επόμενη ενέργειά στο πλαίσιο της βελτίωσης των υποδομών του αγροτικού τομέα, είναι η κάλυψη των αναγκών σε ύδρευση των κτηνοτροφικών μονάδων που υφίστανται νόμιμα.

Στην κατεύθυνση αυτή, οι Χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης θα ολοκληρώσουν μέχρι τις 26 Αυγούστου 2022 την καταγραφή των κτηνοτροφικών μονάδων που πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις και στερούνται υδροδότησης. Κατόπιν θα υπογραφούν προγραμματικές συμβάσεις με τους αντίστοιχους Δήμους, για την υλοποίηση των έργων.

Η Περιφερειακή Αρχή με πράξεις και έργα που σχεδιάζει, προγραμματίζει και υλοποιεί. Δίνει λύσεις στη βελτίωση της καθημερινότητας των κτηνοτρόφων και τη μείωση του κόστους παραγωγής.

 

6 σχόλια

  • Γιώργο απο εσένα το μόνο που θέλουμε πλέον είναι να κατέβεις στις εκλογές. Όλα τα υπόλοιπα άστα επάνω μας…

  • Άγχος για τις εκλογές ξεκίνησε από τα Κορεστια Καστοριάς.με τη διαφορά το 2019 σχεδίασαν άλλοι και τον έβγαλαν η ευτραφής παρέα δεν έχει ιδέα από στρατηγική,ξέρουν μόνο να τηλεφωνούν φορείς και συλλόγους.ερχεται καταιγίδα για την τραγωδία που δημιουργήσατε στη δυτική Μακεδονία. Υ.Γ Σαββόπουλε σε χρησιμοποιεί ακόμη ο πονηρός τι κάνεις στα Κορεστια;δώσε τ το στίγμα σου έγκαιρα και μη μπαίνεις σε τρικλοποδιές.η κοινωνία απαιτεί άλμα η τώρα η ποτέ.

  • Eγω ρωτησα και εμαθα οτι δεν γνωριζανε τα βασικα για τα κορεστεια και την περιοχη,καλα που ειχανε μαζι τους τον Σαββοπουλο και εδωσε απαντησεις,οπως ειπε και οπαραπανω,Σαββοπουλε μην τους ακολουθεις,εσυ εισαι παληκαρι και γνωστης της αυτοδιοικησης,αστους να βουλιαζουν στην ανεπαρκεια τους ειδικα την φυτευτη αντιπεριφερειαρχη που πηρε λιγοτερους απο τους μισους ψηφους σου,ειμαστε μαζι σου και ειμαστε χιλιαδες,μην το ξεχνας.Κριμα ρε κασαπιδη,πυροβολησες τα ποδια σου.

    • Mπατζανάκη του Σαββόπουλου πληρώνεσαι για όλα αυτά τα σχόλια που γράφεις ή τα γράφεις τζάμπα; Εγώ πάντως αν ημουν στην θέση του Σαββόπουλου θα σου έλεγα να σκάσεις γιατί μας τα πρηξες

      • Επειδη εισαι ασχετος και αυλικος να σε πληροφορησω οτι ο Σαββοπουλος δεν εχει μπατζανακη,μην σε πιανει πανικος,εχει ομως τουλαχιστον 6700 αδερφια που ειναι μαζι του και θα γινουν περισσοτερα στις επομενες εκλογες,οσο και αν σας ποναει αυτη ειναι η αληθεια,δεν εκτιμησατε τιποτα και η αχαριστια ειναι γαιδουρα και επιστρεφει πισω,μακαρι να το καταλαβετε ορισμενα τρολακια που τρωτε ψωμι στην αυλη του κασαπιδη,αν οχι εσεις θα την πατησετε γιατι θα σας κοπει η αμακα που χωρις να φερετε μια ψηφο τρωτε ψωμακι,βολεμενα παπαγαλακια.Γεια σου γιγαντα Σαββοπουλε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.