Παραδοσιακός φούρνος Σιδέρη στην Κοζάνη: “Θα σας το ανακοινώσει η Ε.Υ.Π.”

12 Αυγούστου 2022
16:49
Καλές διακοπές σε όλους… Υπ’ όψη κι ανα δέκα λεπτά μέσα στην θάλασσα γιατί μαζον και στιγνον!! Χραζιτι χρόνους προυσαρμογης…

24 σχόλια

  • Η Ε.Υ.Π. ανακοινώνει οι διακοπές θα αποτελούνται από δύο σκέλη, με το πρώτο να ακολουθείται εθιμοτυπική επίσκεψη στην Κούβα και κατά το δεύτερο σκέλος, το ουσιαστικό, συναντήσεις στο Σίτι του Λονδίνου, αφού το ψωμάκι έφτασε 2,60 το κιλό.

  • Υπερβολές! Τι κακό έκανε η Ν.Δ. δηλαδή;
    Δε μας έφκιασε δρόμους και πεζοδρόμια, σαν τη χούντα ένα πράμα;
    Δεν ενδιαφέρεται για τους πολίτες;
    Γιατί παρακολουθεί νομίζετε;
    Για το καλό μας βρε ζαγάρια!

  • Δηλαδή τόσα χρόνια ήσασταν ελεύθεροι δεν σας παρακολουθουσαν. Πλάκα μας κάνετε; που ζείτε. Επί Συριζα γιατί δεν ελέγχθηκαν οι καταγγελίες των ίδιων στελεχών του για αλλά στελέχη;

    • Εσείς οι δεξιοί είστε μανούλες στο να πετάτε τη μπάλα στην εξέδρα. Άσε το Σύριζα, κυβερνάτε τρία χρόνια. Τι καταφέρατε; Φτιάξετε δρόμους. Αθωώσατε βιαστές. Βάλατε στο συρτάρι μέγα σκάνδαλα, βλέπε νοβαρτις… Και πολλά άλλα… Μη με προκαλέσεις, θα τα ξεράσω όλα και δεν σας ξεπλένει ούτε ο αρίνταγας!

      • Αστους βρε φιλε μου να χαρουν λιγο ακομα την καρεκλα , ετσι κι αλλιως σε λιγους μηνες θα φανε το μαυρο του αιωνα. Θα ξαναδουν κυβερνηση τα δεξιοτρολ και ο αρχηγος τους ο Ζηκος παυλα Μιστερ Μπιν οταν ο ηλιος ανατειλει απ την δυση , ποτε δηλαδη! Αστους να ζησουν λιγο ακομα τον μυθο τους να μας κανουν και εμας να γελαμε με το χαλι τους.

        • Φίλε μου, με τόσα χρήματα που δώσανε στα Μ.Μ.Ε. και το ψέμα που κάθε μέρα αραδιάζουν στα κανάλια τους πολύ αμφιβάλω. Βάζεις να ακούσεις καμιά είδηση και ακούς ο,τι άλλο εκτός από ειδήσεις. Μερίδα του κόσμου έχει πάρει φωτιά με όσα γίνονται και τα κανάλια ασχολούνται μόνο με την Τουρκία( ω, τι μέγας εχθρός!). Σε γενικές γραμμές ο νεοέλληνας αποδεικνύεται μεγάλο ντουβάρι. Απορώ με ανθρώπους που ενώ δεν έχουνε στον ήλιο μοίρα, πάνε και ψηφίζουνε το κόμμα που τους κάνει ακόμα φτωχότερους. Δύσκολα τα πράματα με δαύτους.

          • Αυτους που μας έκαναν φτωχοτερους του στείλαμε πριν τρία χρόνια, τώρα θα πάρουν δρόμο και από την αντιπολίτευση

        • Ναι βρε να κοιμηθείς μονό από το ένα πλευρό για να δεις καλό όνειρο. Κυβέρνηση οι αριστεροί δεν ματαξαναβλεπουν

          • Ωπ! Καλως την γατουλα της αυλης που ελπιζει σε επανεκλογη του κλοουν watergate αχαχαχαχα!
            Ζακετα να βαλεις μην κρυωσεις μονο τωρα που ερχονται και τα πρωτοβροχια ναι?
            Κυβερνηση α(χ)ριστων δε θα ξαναδεις στο τιμονι της χωρας. Και καλο θα ηταν να ψαξετε για ελικοπτερα γιατι οταν αλλαξουν τα πραγματα προβλεπω να γινονται πολλα ειδικα δικαστηρια για το συνονθυλευμα σας και σε πολλα αντικειμενα. Για την διαχειριση της πανδημιας , για την ενεργεια , για την ακριβεια , εεεεχουμε μαζεψει υλικο θα πεσει πολυ δουλεια στους δικαστικους.

          • Αγαπητέ πείτε μου σας παρακαλώ αν σας βαστάει, είστε από τους νεοναζί υποστηρικτές του κόμματος(τι θα κάνετε φέτος, θα τυπώσετε τα ψηφοδέλτια των ναζί) ή παραδοσιακός χουντικός, παραπαίδι των τριών υπουργών; Δώσατε το όνομα στη βόρεια Μακεδονία, τα ρίξατε στο Συριζα,κάψατε το Μάτι, τα ρίξατε στο Συριζα, στην πανδημία, αντί για γιατρούς και νοσηλευτές προσλάβατε χιλιάδες αστυνομικούς, κάψατε την Εύβοια, καίτε όλη τη χώρα να στήσετε ανεμογεννήτριες, ζείτε τον κόσμο με επιδόματα της δεκάρας που δεν τα παίρνουν όσοι τα δικαιούνται και πολλά άλλα όμορφα… Πείτε μου σας παρακαλώ, για πόσο καιρό νομίζετε ότι ο κόσμος δε θα σας πάρει με τις πέτρες;

        • Ήρθε ο δικός από Πορτογαλία ή έχασε το δρόμο. Γιατί μόνο για τέτοια είναι ικανός. Δημοκράτες εσείς που δεν είχε το δίκαιομα ο Έλληνας να σηκώσει την ελληνική σημαία.

      • Ποια εξέδρα το κάνατε η όχι; τώρα φωνάζετε για αδηκιματα που πρώτοι κάνατε. Εσείς δεν εισασταν που κλείνατε όλα τα κανάλια και οι άδειες που θα δείχνατε θα τις είχαν δικοί σας εργολάβοι; Μια φορά στην εξουσία και ο λαός κατάλαβε τι εστι αριστερά.

  • Εσένα Γιαννακό δεν σε πιάνει ούτε η CIA και η KGB μαζί 🤣🤣🤣🤣 καλές διακοπές και με υγεία να μας φτιάχνεις πάντα τα ωραία ψωμιά σου .

    • Υποκαταστημα της ΝΔ εισαι εσυ και θιχτηκες για τις παρακολουθησεις που κανει ο watergate σου που διακοπαρει 3 χρονια χωρις να εχει προσφερει τιποτα? Ξυδι!

      • Για τις παρακολουθήσεις του σύριζα μούγκα; έγινε παραγραφή; Για τις πληρωμένες άδειες των καναλιών από εργολάβους σας τίποτα;
        Ανέκαθεν γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται παρακολουθήσεις. Οι πολιτικοί μας είναι Άγιοι; προχτές έγινε ντου στον τραμπ από που βρήκαν στοιχεία; αυτή είναι η δουλειά των μυστικών υπηρεσιών. Αρκεί να γίνεται σωστά και διακριτικά. Ξερεις εσύ αν εγώ λειτουργώ κατά της Ελλάδας;

  • Μου φαίνιτι του ότι δεν κάμαμι Απουκρές τόσα χρόνια είνι κακό, γλέπου στα σχόλια πως αστόϊσαν τι σημαίν’ κασμέρ’ μερκοί…
    Καλές διακουπές, Γιάν! Τα μας λείψν οι πίτις σ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.