Πρωτοχώρι Κοζάνης: Eυχαριστήριο για τη διάνοιξη της κεντρικής εισόδου της εκκλησίας

13 Αυγούστου 2022
07:50

 

Ο πάτερ Δημήτριος και η εκκλησιαστική επιτροπή του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Πρωτοχωρίου ευχαριστούμε τον δήμαρχο Κοζάνης κ. Μαλούτα Λάζαρο και τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων κ. Δουγαλή Γεώργιο για την διάνοιξη της κεντρικής εισόδου της εκκλησίας.

6 σχόλια

  • Γιατί ρε φίλε ευχαριστούν για τα αυτονόητα. Και στο φινάλε ο μαλουτας και ο δουγαλης πήραν τον κασμα και το φτυάρι?

  • Ότι να’ναι. Ευχαριστούμε για τα αυτονόητα. Ο καθένας ευχαριστεί όποιον έχει φίλο, όποιον έχει συμπάθεια, που ανήκει πολιτικά και…. και….και…. Επίσης ευχαριστεί ο κάθε ένας του χωριού….ο Παππάς..!!, ο κοινοτάρχης..!! ο πρόεδρος.!!, ο επίτροπος της εκκλησίας..!!, οι κάτοικοι (όχι όλοι)..!! και όποιος ακόμα νομίζει…..!!!!! Ότι να ναι για τα αυτονόητα…….. έλεος……

  • Το ότι δεν υπάρχει πεζοδρόμιο στην είσοδο και έξοδο του χωριού δεν μιλάει κανείς πάνω στον Εθνικό δρόμο η στο ότι η περίφραξη του Νεκροταφείου είναι ελλιπής που είναι ο Δήμος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.