Το 61ο τεύχος του Together Free Press κυκλοφορεί! Έργο εξωφύλλου: Cacao Rocks ”Monobloc Chair” – Ακρυλικά σε καμβά

13 Αυγούστου 2022
14:12
Κανένα σχόλιο

 

 

 

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Λευτέρης Πλασκοβίτης αναμετράται με το ερωτηματολόγιο του Προυστ!  Ανακαλύψαμε ομορφιές της Δυτικής Μακεδονίας και της Πίνδου παρέα με τον Βαγγέλη Πράππα.  Ξεναγηθήκαμε στις εγκαταστάσεις της Herbs & Oils, μια γρήγορα αναπτυσσόμενη οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής και μεταποίησης αρωματικών φαρμακευτικών φυτών. Μυρίσαμε σιδερίτη και λεβάντα. Από την Ανατολική Ακτή φτάσαμε στην Κοζάνη με επιταχυντή τα τύμπανα και οδηγό  τον Σωτήρη Κουτσουνάνο.  Αναρωτηθήκαμε αν η ανωνυμία είναι καλό ή κακό πράγμα.

Γνωρίσαμε  τους 50+ και  συζητήσαμε για την υγιή  γήρανση, τις ξεχασμένες ανάγκες των ατόμων άνω των 50, τα βαθιά δομημένα στερεότυπα  στην κοινωνία αλλά και τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν για μια κοινωνία δίκαιη για όλους σε τοπικό και  εθνικό επίπεδο. Πήραμε τον δρόμο της λησμοσύνης και βρήκαμε  την παροντική μας ύπαρξη. Δημιουργήσαμε χέρια  σαν μέσο ανακάλυψης. Ταξιδέψαμε στην Σαμαρίνα Γρεβενών, όπου κάθε χρόνο μας αποκαλύπτεται πιο δραστήρια και ζωντανή. Παίξαμε, μοιραστήκαμε, προσφέραμε, ανακαλύψαμε κομμάτια του εαυτού μας μέσα από την προσφορά συνοδεύοντας άτομα με αναπηρία  στην κατασκήνωση.

Προβληματιστήκαμε  με την μείωση  του πληθυσμού  στην Δυτική Μακεδονία. Βρήκαμε τον τόπο και τον τρόπο στο Φεστιβάλ TOPOS σε ένα μοναδικό  φυσικό φόντο  αυτό των Γρεβενών. Γεμίσαμε τις καλοκαιρινές μας μέρες! Μαγευτήκαμε από την ομορφιά στην Ελαφόνησο, πήραμε το καλοκαιρινό μας δώρο, βρεθήκαμε στην Βλάστη Κοζάνης, ένα από το ομορφότερα χωριά της Δυτικής Μακεδονίας. Μαγειρέψαμε γεμιστά κολοκυθάκια. Διαβάσαμε τις πλανητικές διελεύσεις.

 

Αυτά και άλλα πολλά στο νέο Together που κυκλοφορεί!

 

Τogether Free Press

Αρχελάου 25, Κοζάνη

Τ. 2461025600

Ε. [email protected]

  1. togethermag.gr

FB : @togethermazi

IG: @together_free_press

Ιssuu: @together43

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.