O Αθανάσιος Στημονιάρης από τα Πετρανά Κοζάνης είναι ο μεγάλος νικητής στο Transylvania 6 DAYS της Ρουμανίας (Φωτογραφίες)

14 Αυγούστου 2022
21:09

Μετά από 144 ώρας και 6 ημέρες τρέχοντας, ολοκληρώθηκε ο Transylvania 6 DAYS στη Ρουμανία. Μεγάλος νικητής ο Αθανάσιος Στημονιάρης από τα Πετρανά Κοζάνης αφού κάλυψε 705.596 μέτρα, ενώ δεύτερος ήταν ο Ιταλός Daniele Alimonti με 666.022 μέτρα και τρίτος ο Γάλλος Robert Miorin με 654.234.

Πηγή maksports.gr

 

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.