Συλλυπητήριες ανακοινώσεις, από ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εορδαίας και ΔΑΚΕ ΠΕ Κοζάνης, για το θάνατο του εκπαιδευτικού Βελώνη Θωμά

14 Αυγούστου 2022
22:47
Κανένα σχόλιο

«Συλλυπητήρια Ανακοίνωση»

Τη βαθιά θλίψη και οδύνη της εκφράζει η ΔΑΚΕ ΠΕ Κοζάνης για την απρόσμενη απώλεια του συναδέλφου και συναγωνιστή Βελώνη Θωμά. Ο Θωμάς με το ήθος και την αξιοπρέπειά του σε όλη την πορεία του αφήνει πίσω του σημαντικό αποτύπωμα στο συνδικαλισμό και στον χώρο της εκπαίδευσης, στον οποίο υπηρέτησε επί χρόνια με συνέπεια, ενώ με την ιδιότητα του συνδικαλιστή-εκπαιδευτικού υπερασπίστηκε την αξιοκρατία, τη διαφάνεια και τη νομιμότητα για το σύνολο των συναδέλφων του.

Η ΔΑΚΕ ΠΕ Κοζάνης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια και την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση στην οικογένειά του.


ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εορδαίας

Με θλίψη και οδύνη αποχαιρετούμε το συνάδελφο και συναγωνιστή Θωμά Βελωνη που απροσδόκητα έφυγε σήμερα από τη ζωή. Το ήθος του, η αγωνιστικότητα του και η ακεραιότητα του τον χαρακτήριζαν σε όλη την εκπαιδευτική του δράση από τις διοικητικές θέσεις ευθύνης που υπηρέτησε αλλά και από τη διαρκή συνδικαλιστική του συμμετοχή στα συλλογικά όργανα.Η ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εορδαίας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και θα παρευρεθεί στην εξωδιο ακολουθία 15/8/2022 .Στη μνήμη του συναδέλφου θα αποδοθεί χρηματικό ποσό στον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Καλό Σαμαρείτη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.