Γιώργος Δασταμάνης: «Η πόλη των Γρεβενών γιορτάζει για τον Μίλτο» – Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών

16 Αυγούστου 2022
23:01
Κανένα σχόλιο

 

«Η πόλη των Γρεβενών εδώ και λίγα λεπτά γιορτάζει για την νέα, μεγάλη επιτυχία του Παγκόσμιου Πρωταθλητή και Χρυσού μας Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου, ο οποίος μας ανέβασε και πάλι στα ουράνια, μέσα από την αποψινή σπουδαία και νικηφόρα του εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του Μονάχου.

Το ιστορικό μας Ρολόι και το κτίριο του Δημαρχείου έχουν ήδη φωταγωγηθεί στα μπλε, εκφράζοντας έτσι τα θερμά μας ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ αλλά και ένα ζεστό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, που έρχονται ολόψυχα από τα βάθη της καρδιάς όλων των Γρεβενιωτών».

Γιώργος Δασταμάνης

Δήμαρχος Γρεβενών

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.