Δήμος Γρεβενών: Δωρεάν αστικές συγκοινωνίες για τα αποψινά εγκαίνια των εκθέσεων “Γρεβενά, Πόλη του Μόχθου 1904-1993, Μαρτυρίες”

17 Αυγούστου 2022
13:44
Κανένα σχόλιο

 

Ο Δήμος Γρεβενών, σε στενή και αγαστή συνεργασία με το ΚΤΕΛ Γρεβενών, θα πραγματοποιήσουν απόψε ΔΩΡΕΑΝ δρομολόγια στον χώρο του παλιού μύλου Γιαννακόπουλου στην περιοχή των Επτά Λάκκων, όπου θα λάβει χώρα στις 19:30 η πανηγυρική εκδήλωση για την παρουσίαση του φωτογραφικού λευκώματος και των εικαστικών εκθέσεων “Γρεβενά, Πόλη του Μόχθου 1904-1993, Μαρτυρίες”, η οποία εντάσσεται στο «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022» του Δήμου Γρεβενών.

Τα δρομολόγια έχουν προγραμματιστεί για τις 19:15, 19:30 και 19:45 με αφετηρία την κεντρική πλατεία Ελευθερίας (Ρολόι) ενώ έχει προβλεφθεί και επιστροφή στις 21:30.

Η Δημοτική Αρχή εκφράζει, ένα μεγάλο και θερμό «ευχαριστώ» στη διοίκηση του ΚΤΕΛ Γρεβενών, για την πολύτιμη αρωγή και συμπαράστασή της στη φετινή διοργάνωση του Πολιτιστικού μας Καλοκαιριού, στηρίζοντας εμπράκτως δράσεις και εκδηλώσεις του τόπου μας.

Γραφείο Τύπου

Δημάρχου Γρεβενών

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.