kozan.gr: Εκδήλωση, με φιλανθρωπικό σκοπό, για το μικρό Παναγιώτη Αναστασιάδη, διοργάνωσε ο ΟΑΠΝ Κοζάνης, το βράδυ της Τετάρτης 17/8, στο θεατράκι στον Αγ. Δημήτριο στην πόλη της Κοζάνης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

17 Αυγούστου 2022
21:36

Ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού & Νεολαίας Δήμου Κοζάνης στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται σε όλη την πόλη της Κοζάνης για την οικονομική ενίσχυση του μικρού Παναγιώτη Αναστασιάδη που δίνει έναν απαράμιλλο αγώνα, διοργάνωσε, το βράδυ της Τετάρτης 17/8, ένα παραμυθένιο “Ταξίδι στην Χώρα του Ποτέ”. Αφηγήτρια ήταν η Αναστασία Τοπάλη και στη μουσική ο Στέφανος Γκλιάνας που συμμετείχαν αφιλοκερδώς. Η είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό και υπήρχε κουμπαράς όπου ο καθένας μπορούσε να συμβάλει οικονομικά.

 

3 σχόλια

  • Συμπερασμα. Ο ΟΑΠΝ και ειδικα ο Μαρας δεν πηθουν η μαλλον δεν εμπνεουν ουτε για τα αυτονοητα…..δεν τους βλεπει κανεις. Αλλη μια αποτυχημενη επιλογη Μαλουτα, η οποια και συνεχιζει να υπαρχει τοσο καιρο μεσα στην ανυπαρξια της. Δεν μπορουμε να γραψουμε επωνυμα διοτι ειναι ευκολα να υπαρξει αφορησμος, ομως μια αυτοκριτικη για το πολιτιστικο γιγνεσθαι του Δημου θα ηταν ορθη και ευκολα μπορει να συγκρηθει με αλλες περιοχες και Δημους οι οποιοι και δημιουργουν πολιτιστικο και αθλητικο προιον και το ενισχυουν. Εδω ταφοπλακα δυστυχως.

  • Κριμα για την προχειροτητα στην προσέλκυση κοσμου η οποια δεν αρμοζει σε οτι αφορα ενα μικρο παιδΑΧΡΗΣΤΟΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

  • τωρα τι θεαμα ηταν αυτο… σκετη θλιψη. Πολυ λογικο να εχει τοσο κοσμο.

    Αν θελετε να κανετε μια εκδηλωση, φροντιστε ο αλλος που θα ερθει να δωσει το χρονο του (και τα χρηματα του για αυτον τον καλο σκοπο) να εχει κατι εστω αξιοπρεπες να δει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.