kozan.gr: Ασβεστόπετρα Εορδαίας: Η ανησυχία μιας μητέρας για την παρουσία επιθετικών σκυλιών στην πλατεία του χωριού

18 Αυγούστου 2022
04:40

Φόβος και τρόμος έχει καταντήσει μια απλή βόλτα στην πλατεία του χωριού μας…. πλέον είναι επικίνδυνο αφού τα συγκεκριμένα σκυλιά (αδέσποτα που τα ταΐζουν κάποιοι που σαφώς δεν παίρνουν την ευθύνη) χωρίς λόγο και αιτία όρμηξαν στα παιδιά μας αλλά και σε περαστικούς πάρα πολλές φορές…το ίδιο συνέβη και σήμερα και ευτυχώς ήμασταν εκεί και δεν τραυματίστηκαν τα παιδιά μας….η κατάσταση έχει ξεφύγει… επιτέλους ας μεριμνήσει κάποιος…

 

23 σχόλια

  • τα σκυλια δεν σε πειραζουν αν δεν τα πειραξεις,αφηστε τις υπερβολες και μην διανοηθει κανενας να τα βλαψει γιατι ο νομος ειναι αμειληκτος

    • Είσαι μεγάλος επιστήμονας. Δηλαδή τα σκυλιά στη γειτονιά μου που ορμάνε σα λυσσασμένα, σε όλα τα αγροτικά αυτοκίνητα, σε όλα όμως ανεξαιρέτως, σημαίνει ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι τα έχουν πειράξει έτσι;

      • Τα αγροτικά τους παραπέμπουν σε μάντρες η κυνήγι,για αυτό ταυτίζουν. Όλα,σε όλα τα μέρη. Δεν πειράζουν όμως κάποιον πεζό δίπλα. Μην είσαι συκοφάντης.

        • Ναι, όπως και όλοι οι ηλικιωμένοι με μπαστούνι, τους παραπέμπουν σε κάποιον ηλικιωμένο που κάποτε τα χτύπησε με τη μαγκούρα. Και όπως όλα τα παιδιά, τους παραπέμπουν σε κάποια παιδιά που τα ενόχλησαν, όπως και όταν πεινάνε και πλησιάζεις στο μέρος τους, σε παραπέμπουν σε κάποιον που θέλει να φάει το φαγητό τους. Άσε μας ρε φίλε/η που θα μας πεις και συκοφάντες. Εσείς οι ίδιοι ταλαιπωρείτε τα σκυλιά και νομίζετε ότι τα φροντίζετε. Ζωή είναι αυτή που κάνουν μέσα στις πόλεις σαν ζόμπι; Χαίρεστε κιόλας με το μυαλό σας.

          • Παπαρδέλες αμολάς. Στο διά ταύτα,οτι το Κρατος ειναι ανικανο,οι Δημοι ειναι ανικανοι γιατι κατασπαταλουν τα λεφτα αλλου κουβεντα δε λες. Στα καταφυγι-Γκουαντάναμο γινεται το αδιαχωρητο,δεν ειναι πανσιον,οπως φανταζεσαι εσυ ο αριστοκρατης. Οποτε ασε τα σκυλακια ησυχα και κανε περιφρουρηση ο ιδιος στην πλατεια του χωριου σου. Ξεβολεψουκμε 2 λογια.

    • Τα σκυλιά δεν σε πειράζουν αν δεν τα πειράξεις; Μη διανοηθεί κανένας να τα πειράξει; Τι λε ρε πειραγμενε; Πας καλά; Εμένα 1.5 χρόνων το παιδάκι μου, πήγε να χαϊδεψει ένα σκυλί αδέσποτο κι αυτό πήγε να το δαγκώσει! Ευτυχώς τελευταία στιγμή το πήρα αγκαλιά! Άσε με τι μηχανάκι πόσες φορές μου έχουν ορμήξει με αποτέλεσμα να κοντεψω μια φορά να σκοτωθώ! Να πεθάνουν οι άνθρωποι, να ζήσουν οι σκύλοι! Το έχετε χάσει εντελώς!

    • ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΣΤΕΙΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΚΕΝΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ,ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΣΦΥΡΙΞΤΕ ΚΛΕΦΤΙΚΑ!ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ, ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕ ΜΑΖΕΨΑΝ!

  • Η κατάσταση έχει ξεφύγει γενικώς…και στην Πτολεμαΐδα. Περισσότερες αγέλες με σκυλιά. Δήμαρχε, στα αδέσποτα πήρες κίτρινη κάρτα και πας για κόκκινη. Ταΐστρες, σπιτάκια και σάλια, για να χαίρονται οι 5 οργανωμένοι “φιλόζωοι”, και ουσία μηδέν. Ο κόσμος βαρέθηκε.

  • Και μέσα στην Πτολεμαΐδα γίνεται χαμός από επιθετικές αγέλες σκύλων, το προβλήμα είναι μεγαλύτερο τις βραδυνές ώρες. Έχει την. Ο δήμαρχος της πόλης αγνοείται…

  • με πρωτοβουλία του Δήμου Κοζάνης μέχρι το βράδυ θα έχει έρθει ειδικό συνεργείο απομάκρυνσης αδέσποτων ζώων να τα μεταφέρει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της…
    ΥΓ. η παραπάνω ιστορία αποτελεί προϊόν επιστημονικής φαντασίας και οποιαδήποτε πρόσωπα ουδέν σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

  • Είναι στο φυσικό τους χώρο. Τέλος.
    Τα παράπονα στον Κοριάκο Μητσοτάκη. Αν δεν αλλάξει το νόμο, κανένας Δήμος και κανένας δήμαρχος δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Βρήκαν τον μπελά τους οι δήμαρχοι, στο μεταξύ παίρνουν και χρήμα, οπότε δεν μπορούν να λένε και πολλά πολλά, ενώ ο Κοριάκος το παίζει και φιλόζωος καλός χριστιανός… Υιοθέτησε και αδεσποτάκι ντε…. Το οποίο, με τόσα ταξιδάκια που κάνει ο Κοριάκος, ούτε κατ’ όψη δεν τον γνωρίζει.

  • Κυρία ου,αν δεν τα ταισουν κάποιοι,θα φάνε το ένα το άλλο η απλώς θα γίνουν πιο επιθετικά. Οπότε μπράβο τους. Και αφήστε γενικά τις σάλτσες. Ούτε αυτά φταίνε ούτε όσοι τα ταιζουν αλλά το τριτοκοσμικό κράτος κ οι Δήμοι που ζούμε και κατασπαταλουν αλλού τα λεφτά.Για πάνε Ολλανδία,Σουηδία,Δανία κλπ και έλα να τα ξαναπούμε.

  • Ρε παιδιά και παππούδες με την μαγκουρα μην περνάτε από εκεί είναι η φωλιά τους……ΧΑ ΧΑ ΧΑ καλά να περάσετε με τους φιλοζωους ντεμεκ

  • Δεν είναι ανησυχία μόνο μιας μητέρας αλλά όλων μας. Και να έχετε άποψη μόνο όταν είστε και εσείς εκεί και βλέπετε με τα μάτια σας. Άκου εκεί τα πειράζουμε. Τα συγκεκριμένα σκυλιά αν δεν δαγκώνουν το ένα το άλλο και αν σταματησουν να μαλώνουν μεταξύ τους επιτίθονται στον οποιο περαστικό και χθες στα καλά καθούμενα σηκώθηκαν και άρχισαν να πηγαίνουν επανω τα παιδιά μας που έπαιζαν αρκετά μακριά. Μην τα ισοπεδώνεται όλα σας παρακαλώ.

  • Ένας γελοίος νόμος απλά και μόνο για να σταματήσει η πίεση από τα φιλοζωικά σωματεία και συλλόγους…και μετά ο πολίτης στην τραγική του μοίρα.
    Αλλάξτε τον νόμο που δίνει πλήρη ασυλία στα ζώα με την υποστήριξη των δήθεν φιλοζωων.
    Έχετε καταντήσει οι φιλοζωοι.. μισάνθρωποι και κλείνετε τα μάτια σε τραγικες αναίτιες επιθέσεις που δυστυχώς πολλαπλασιάζονται μέρα με την μέρα και μόνο όταν κάποιον τόλμησει να διώξει ένα σκυλί που κοπριζει η τραμπουκιζει την οικογένεια του έξω από την πόρτα του τότε σκίζεται τα ιμάτια σας και τρέχετε να κάνετε μηνύσεις..σε αντίθετη περιπτωση δαγκώματος σφυριζετε αδιαφορα..και δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να αποδείξει ότι υπήρξε επίθεση..
    Σε όλα τα χωριά της περιοχής μαζί με την Πτολεμαΐδα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και δεν κουνιέται φύλλο από τους υπεύθυνους που έχουν ένα δίκιο γιατί τους έχουν ταράξει στις μηνύσεις οι αγαπητοί δήθεν φιλοζωοι…αισχος

  • Κι άλλη φορά σχολίασα αλλά δεν είδα να γίνεται κάτι. Και στα Κοίλα γεμάτο είναι από αδέσποτα και πήγαν και στον Δήμο αλλά τπτ δεν έγινε. Έρχονται εκλογές. Που θα πάει?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.