Νέα «γέφυρα ζωής» για βρέφος από την Βέροια – Μεταφέρθηκε συνοδεία αστυνομίας σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

19 Αυγούστου 2022
09:01
Κανένα σχόλιο

Άνθρωποι της Αστυνομίας έστησαν το βράδυ της Πέμπτης (18.08.2022) ακόμη μία «Γέφυρα Ζωής», προκειμένου ένα βρέφος να μεταφερθεί το συντομότερο δυνατόν από τη Βέροια προς τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το grtimes.gr όλα συνέβησαν περίπου στις 20:40 μ.μ. το βράδυ, όταν οι Αρχές στην Βέροια ειδοποιήθηκαν για τη διακομιδή ενός μωρού 8,5 μηνών με υψηλό πυρετό στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Άμεσα, άνθρωποι της ομάδας ΟΠΚΕ αλλά και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνόδευσαν το ΙΧ όχημα που μετέφερε το βρέφος από το ύψος της Χαλκηδόνας.

Έτσι, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τοποθετήθηκαν σε καίρια σημεία όπως εκείνο της συμβολής της οδού Εγνατίας με τη Βενιζέλου, προκειμένου να σταματήσουν τη ροή των οχημάτων έως ότου να περάσει το ΙΧ με την αστυνομική συνοδεία που μετέφερε το βρέφος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Δείτε βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι ακόμη μία «Γέφυρα ζωής»  από τη Βέροια στη Θεσσαλονίκη έστησαν και πάλι αστυνομικοί, οι οποίοι «άνοιξαν» το δρόμο σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για την άμεση διακομιδή νεογνού, στο Γ.Ν. Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Με πληροφορίες από GR Times

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.