Ευχαριστήριο του ΑΜΣ ”ΕΛΑΤΟΣ” Ελάτης

20 Αυγούστου 2022
13:15
Κανένα σχόλιο

Ο ΑΜΣ ”ΕΛΑΤΟΣ” ΕΛΑΤΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ……

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.