kozan.gr: Κινητοποίηση αστυνομίας, πυροσβεστικής και ΕΚΑΒ, γύρω στη 1:00 το μεσημέρι του Σαββάτου 20/8, για τον απεγκλωβισμό ηλικιωμένης από την οικία της επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Πτολεμαΐδα (Φωτογραφίες)

20 Αυγούστου 2022
13:37

Κινητοποίηση αστυνομίας, πυροσβεστικής και ΕΚΑΒ, γύρω στη 1:00 το μεσημέρι του Σαββάτου 20/8, για τον απεγκλωβισμό ηλικιωμένης από την οικία της επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Πτολεμαΐδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, γείτονες παρατήρησαν πως η ηλικιωμένη δεν έκανε αισθητή την παρουσία της στην οικοδομή, όπως συνέβαινε καθημερινά, και ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία και διαπίστωσε πως η ηλικιωμένη, επειδή πιθανότατα έπεσε και χτύπησε, ήταν ανήμπορη να σηκωθεί και να βγει από το σπίτι της. Μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας

4 σχόλια

  • Χίλια μπράβο στους γείτονες. Μακάρι όλοι να κάνουν το ίδιο.
    Αυτοί δεν άκουσαν και δεν είδαν την ηλικιωμένη και αμέσως μίλησαν και την έσωσαν.
    Μακάρι να μιλήσουν όλοι όσοι βλέπουν και ακούν βίαια περιστατικά και να σωθούν πολλά θύματα ενδοοικογενειακής βίας και όχι να λένε στα κανάλια, αφού γίνει το κακό, ότι ακούγαμε κάτι αλλά δε δώσαμε σημασία….

    • Καμία σχέση το ένα με το άλλο. Δίκιο έχεις ως προς την προτροπή, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά και εύκολα πάντα. Ξέρεις πόσες φορές προσπαθεί να βοηθήσει κάποιος και βρίσκει το μπελά και από το ίδιο το θύμα;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.