kozan.gr: Γέμισε από κόσμο, η Λίμνη Πολυφύτου, το βράδυ του Σαββάτου 20/8, για τη συναυλία της Ματούλας Ζαμάνη (Βίντεο & Φωτογραφίες)

20 Αυγούστου 2022
22:31

Γέμισε από κόσμο, η Λίμνη Πολυφύτου, το βράδυ του Σαββάτου 20/8, για τη συναυλία της Ματούλας Ζαμάνη. Να σημειωθεί πως δεν υπήρχε εισιτήριο κι η διοργάνωση ήταν της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερβίων.

18 σχόλια

    • Θα συμφωνήσω. Καθόλου φωτισμός, τρεις κάδοι σκουπιδιών, ούτε μία τουαλέτα, ούτε ένα σουβλάκι ή κάτι να φας.
      Απορώ πως άντεξε η Ζαμάνη με τα μυγακια στο στόμα τραγουδούσε. Απαράδεκτη διοργάνωση. Θα μπορούσε να γίνει εκεί που γίνεται το παζάρι στα Σέρβια. Έχει υποδομές, κάποιες άθλιες πάλι, αλλά ο χώρος είναι καλύτερος.
      Ντράπηκαν που είχα και παιδιά μαζί μου.
      Στο Βόιο πάντως περάσαμε καταπληκτικά.

      • Υπήρχε φωτισμός με γεννήτριες του δήμου, χημικές τουαλέτες, καντίνα με ποτά & αναψυκτικά άπλετος χώρος στάθμευσης και παρκαδόροι. Όποιος ήθελε σουβλάκια ας πήγαινε σε πανηγύρι, εδώ ήταν συναυλία δίπλα στο νερό της λίμνης και η λίμνη έχει φυσικά μυγάκια. Είναι λάθος να συγκρίνουμε πολυήμερα φεστιβάλ όπου πληρώνεις είσοδο με μια δωρεάν συναυλία που μάλιστα είχε και καθίσματα ενώ το φεστιβάλ δεν είχε!

        • Δεν είχε καρέκλες στο φεστιβάλ στο Βόιο; Το λες; Προφανώς δεν πήγες! Είχε και μάλιστα και τεράστια τέντα και τραπεζάκια δίπλα στο ποτάμι!
          Πάντως η τελευταία φράση τα λέει όλα. Και σορυ αλλά είχε σκοτάδι και καντίνα όπως και τουαλέτες και εγώ δεν είδα. Και να είχε πως να τις βρεις δηλαδή; Άλλωστε ούτε πέρσι που έπαιξε ο εισβολές είχε η τουλάχιστον δεν βρήκαμε. Αρπακολλα ήταν η διοργανωση

        • αυτό σου λένε βρε συνταξιούχα δεν κάνει εκεί το μέρος έχει πολύ υγρασία και μύγα και κουνούπια. πως αλλιώς θέλεις να στο πουν; και όχι καντίνα δεν είδαμε εμείς παρέα 7 ατόμων ούτε τουαλέτες εάν υπήρχαν δεν ήταν ορατές και για αυτό αμέσως μετά πήγαμε για σουβλάκια στο βελβεντό

    • Θα μπορούσες να πεις ότι δεν την πρόσεξες… υπήρχε… στην απέναντι μεριά από την καντίνα, πρώτα βλέπουμε και μετά σχολιάζουμε.

    • έλα και ο κοσματόπουλος έκανε δωρεάν συναυλίες στο γήπεδο και δεν ήταν προχειρότητες. αλλά δεν υπάρχει δωρεάν από τους φόρους μας είναι όλα
      και δεν πρέπει να υπάρχει δωρεάν. μόνο σε ερασιτεχνικούς θιάσους και πολιτιστικούς φορείς

  • Όσοι δεν γουστάρετε,20ευρο στην Νατάσα,έχει και τέτοιες ποιότητες…..
    Και μην ξεχνάτε να πετάτε γαρύφαλλα στα μπουζούκια……

    • ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ ΠΟΝΤΙΚΗ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ
      ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝΟΦΑΓΟΙ Η ΜΑΤΟΥΛΑ ΗΡΘΕ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ 30 ΑΤΟΜΑ. ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ .ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΜΙΑ 200ΑΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΖΑΝΗ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΗΤΑΝ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.