kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Κάτω από τη βάση…

22 Αυγούστου 2022
10:42

Κατά κοινή ομολογία, γι’ ακόμη μια χρονιά, ο Δήμος Κοζάνης παίρνει βαθμολογία κάτω από τη βάση σε ό,τι αφορά τη διοργάνωση των πολιτιστικών & αθλητικών καλοκαιρινών εκδηλώσεων με την επωνυμία “΄Λασσάνεια 2022”.  Δήμοι, όπως των Σερβίων και του Βοΐου, έβαλαν τα γυαλιά στο Δήμο Κοζάνης, σημειωτέον, στο μεγαλύτερο Δήμο της Δ. Μακεδονίας. Δεν είναι μόνο τα χρήματα που διέθεσαν, για να προβάλουν τον τόπο τους και να ικανοποιήσουν τους δημότες τους, μέσα από μια σειρά δράσεων που διοργάνωσαν, είναι το μεράκι που επέδειξαν στο να παράξουν διάφορα πράγματα κινητοποιώντας συλλόγους & συλλογικότητες. Την ίδια στιγμή στο Δήμο Κοζάνης κι ειδικότερα στον ΟΑΠΝ Κοζάνης,  αν και θα μπορούσαν να κάνουν αρκετά πράγματα με χρήματα που, σίγουρα, είχαν στη διάθεσή τους, ως απόθεμα, από Αποκριές, 3 ετών, που, λόγω κορωνοϊού, δε διοργάνωσαν, δυστυχώς, κινήθηκαν στα τετριμμένα κι αδιάφορα. Κρίμα…

Η Χύτρα

23 σχόλια

  • Η απόλυτη αποτυχία.
    Απο την άλλη όλοι οι αιρετοί ξημεροβραδιάζονται σε πανηγύρια και βγάζουν φωτογραφίες.
    Δεν έχουμε ξαναζήσει τέτοιο θράσος και απραξία στην πόλη μας.

  • Πραγματικά ανύπαρκτος ο Δήμος Κοζάνης. Ουσιαστικά η διαφορά φέτος σε όλη την δυτική Μακεδονία ήταν το φεστιβάλ στο Βόιο από άποψη διοργάνωσης δήμων. Τα Σέρβια τι τα λέτε ρε παιδιά μια συναυλία της Ζαμάνη έκαναν όλη και όλη σιγά το πράγμα. Ανύπαρκτη είναι η διοίκηση εκεί ούτε γάτα δεν κυκλοφορεί ούτε καν στην πλατεια

  • Αυτους ψηφισατε και αυτους θα ξαναψηφισετε.Αυτοι σας αξιζουν,χαμενος κοπος και χρονος οσων ασχοληθηκαν με το δημο κοζανης,αυτους θελουν αυτους εχουν.

  • Θα έλεγα μεταξεταστέως ο Μάρας και σε αποπομπή ο Δήμαρχος Μαλούτας….δεν τους ενδιαφέρει καθόλου ούτε ο Πολιτισμός ούτε ο Αθλητισμός. Φταιει βέβαια και οι κοινωνία που τους δεχεται παθητικά. Η μόνη δύναμη του αυτήν η μία ψήφος στις εκλογές. Η πίεση απο την αντιπολιτευση και μέρος της ευθυνης τα τοπικα ΜΜΕ που μεροληπτούν και δεν αναδικνύουν τα προβλήμτα όπως ειναι. Εξαιρεση αποτελει το kozan.gr που αναδικνύει καποια από τα προβλήματα και ε΄χουμε δει πως διορθωνονται ταχυτατα……..ολοι μαζι, αλλιως το παρελι δεν εχει πατο!

  • Για όσους έχουν εικόνα τι γίνεται σε άλλους Δήμους ανά την Ελλάδα δε μπορούν να μη συμφωνήσουν με το εύστοχο σχόλιο της χύτρας. Το άσχημο είναι ότι τόσο ο Πρόεδρος όσο και η Διεύθυνση του Οργανισμού έχουν δείγματα έπαρσης και αλαζονείας που το κάνουν ακόμη χειρότερο.

  • 3 ετη περασαν και γιαυτον αλλα κια για τους αλλους και δεν ακούμπησαν η μισθοδοσία μισθοδοσία ετσι για ολους!!!

  • Κυριε μαρα 3 ετη δεν σε είδαμε σε καποιο χωριό σε γηπεδο η εκδήλωση να κόψεις κανα εισιτήριο η να φας σουβλακι και ειπα αυτα τα ανθρώπινα γιατι τα βασικά δεν μπορειτε να τα κανετε φιλε λογια λογια και θεωρία!

  • Αποτέλεσμα της μακροχρόνιας παραμονής σε συνδυασμό με την ανυπαρξία και ανεπάρκεια που διακρίνει τους εκλεγμένους της παράταξης αυτης πληρώνει η πόλη
    Δυστυχώς είναι μια πικρή αλήθεια,αλλά είναι η αληθεια
    Το ίδιο ισχύει και για τους προηγουμενους

  • Καλά όλοι αυτοί στο δήμο δεν ντρέπονται καθόλου; Ούτε τα βασικά δεν κάνουν. Δεν είναι ο Μάρας το πρόβλημα, ο συγκεκριμένος τυπικά καθήκοντα έχει με μηδενική εμπειρία. Οι άλλοι που έχουν 10και15 χρόνια αυτοδιοίκησης στην πλάτη τους που δεν κάνουν τίποτα; Για αυτούς γιατί δεν λέτε κάτι;
    Απλά αν ξανά εκλεγούν δεν θα φταίνε αυτοί. Αυτοί βρίσκουν και κάνουν, εμείς θα φταίμε.
    Πείτε μου ένα λόγο να ψηφίσει κάποιος, κάποιον κάποια από το συνδυασμό του Μαλουτα και του Κυριάκου (ο συνδυασμός του Βαγγέλη έχει προσκληθεί στον Λάζο) απλά δεν τους το λένε(στα μαλουτακια εννοώ) για να μην τους ξυπνήσουν.

  • Για να δείξεις και να παρουσιάσεις έργο πρέπει να έχεις ιδέες και μυαλά ανοιχτά.Κι αν δεν έχεις πρέπει να ψάξεις για ανθρώπους ικανούς με γνώσεις και γνώμες!!! Όχι μόνο στα θέματα του πολιτισμού αλλά και του αθλητισμού. Πολιτισμός και αθλητισμός για όλους τους δημότες κι όχι για ορισμένους και μάλιστα για συγκεκριμένους…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.