kozan.gr: Επιδρομή αρκούδας σε κτηνοτροφική μονάδα στο Χρώμιο Κοζάνης – Κατασπάραξε, τις τελευταίες μέρες, συνολικά, 8 πρόβατα – Τι λέει στο kozan.gr ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βασίλης Κουμπούρας (Φωτογραφίες)

22 Αυγούστου 2022
13:49

Επιδρομή αρκούδας στο Χρώμιο Κοζάνης. Kατασπάραξε, ξημερώματα Δευτέρας 22/8, 5 πρόβατα, από κτηνοτροφική μονάδα. Αντίστοιχο περιστατικό συνέβη και προχθές με τη λεία της αρκούδας να είναι άλλα 3 πρόβατα. Μιλώντας στο kozan.gr ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βασίλης Κουμπούρας ανέφερε: “Έχουμε πρόβλημα σοβαρό. έχουν  απώλειες σημαντικές οι κτηνοτρόφοι και πρέπει οι αρμόδιες υπηρεσίες να πάρουν άμεσα κάποια μέτρα”.

 

3 σχόλια

  • Μα τι λέτε τώρα; εμείς φταίμε που είμαστε στο χώρο της… Αυτά θ αρχίσουν να γράφονται σε λίγο. Ποιος θα βάλει φρένο; ποιος θα αποζημιώσει; ακυβερνητο καράβι…

  • Να αποζημιώσει ο Αρκτούρος τις απώλειες στους κτηνοτρόφους οι οποίοι μάλιστα ανήκουν στην πρωτογενή παραγωγή της χώρας.

  • Πεινούσε το καημένο το ζώο. Τώρα αν πεινάσει ο κτηνοτρόφος δεν τους νοιάζει τους οικολόγους πράσινους εναλλακτικούς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.