kozan.gr: Χ. Ελευθερίου: “Eίναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει με τα φανάρια στην Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων. Χάνουμε 14 λεπτά από τη ζωή μας. Είναι για γέλια” (Bίντεο)

22 Αυγούστου 2022
16:52

 

Στον τηλεοπτικό σταθμό West μίλησε ο Δήμαρχος Σερβίων Χ. Ελευθερίου αναφερόμενος, γι’ ακόμη φορά, στα προβλήματα που δημιουργούν τα φανάρια στην Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων.

26 σχόλια

  • πραγματικα συν της αλλης ποσο κοστισαν? αν θυμαμαι καλα ενα στρονομικο νουμερο και με τι που ξεκιναει το φαναρι ολα τα αμαξια κονβου ενω να μπορουσαν με περνανε ελευθερα … εγω οταν περναω καλου κακου εχω ανοιχτο παραθυρο μην κανει κανενα μπλιατς η γεφυρα και φυγω κατω

    • Δήμαρχε ρωτα το ΤΕΕ τι θέση πήρε για το θέμα; Γιατί δε λένε οι μηχανικοί τίποτα; Μόνο να κόβουν βόλτες είναι;

    • προφανώς οι μηχανικοί του Αριστοτελείου και της Εγνατίας Οδού κάτι παραπάνω θα ξέρουν ε πολύξεροι φροντιστές -ρεχάγκελ;
      (αυτός ο δήμαρχος είπε “οι θεωρίες κλιματικής αλλαγής είναι σαχλαμάρες”)

  • Εννοείται για γέλια. Ας βγει ένας μηχανικός να υποστηρίξει ότι είναι καλύτερα το πέρασμα συσσωρευμενου φορτίου από το να περνά κάθε φορά ένα διερχομενο αμάξι.

  • Αν περιμένεις λύσεις από την Περιφέρεια… φεξε μου και γλίστρησα… !!!Ψηφαλακια μετράει ο Περιφερειάρχης…αν τον ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές μπορεί και να ενδιαφερθεί!!!!

  • Ο Δήμαρχος διαμαρτύρεται γιατί δεν έχει ενημέρωση αλλά έχει άποψη. Τώρα πως έχει άποψη χωρίς ενημέρωση μόνο αυτός ξέρει, άλλωστε είναι και Φυσικός!!!!

  • https://kozan.gr/archives/423483
    Το πλημηρισμενο Τρανόβαλτο δεν σε ενδιαφέρει Ελευθερίου; Επειδή πάει από Ρυμνίου; Δεν είναι στον δήμο σου;
    Χωρίς να ξέρεις αδειάζεις τόσους μηχανικούς που παραιτηναν τα φανάρια? Και ο λαϊκισμός και η ξερολιαση έχουν ορια

  • 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
    Σε ό,τι αφορά στην υψηλή γέφυρα Σερβίων, ο κ. Κασαπίδης ενημέρωσε πως έχει αποφασιστεί η άμεση ανάθεση τριών μελετών. Η πρώτη θα αφορά στην τοπογραφική αποτύπωση σημείων της γέφυρας, η δεύτερη ελέγχους που πρέπει να γίνουν για να εντοπιστούν επιμέρους ζητήματα και η τρίτη, που θα γίνει από την Εγνατία μαζί με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, για τη θωράκιση της γέφυρας στο σημείο που εντοπίζεται το πρόβλημα (άρθρωση του καταστρώματος στους προβόλους που προεκτείνονται από τις κολώνες).

    Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Κασαπίδης δεν θα γίνει δοκιμαστική φόρτιση, όπως είχε αρχικά προταθεί, καθώς η ζημιά που έχει εντοπιστεί από την τελευταία επιθεώρηση, δεν επιτρέπει να γίνουν τέτοιες φορτίσεις για να μην επιδεινωθεί το πρόβλημα.

    Για τα φανάρια και την απομάκρυνσή τους ο κ. Κασαπίδης είπε πως στόχος είναι μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού να ολοκληρωθούν οι εργασίες των αναθέσεων, ώστε εν συνεχεία να φύγουν τα φανάρια.

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΔ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΙΕΣΕ…..

    • Λόγια λόγια λόγια. Κουρασε η μπουρδολογια με επιδτημοφανεια της κακιάς ώρας. Φτάνει. Ώρα να σιωπατε κ ν ακούτε μόνο. Επιτέλους ζητείστε συγγνώμη και ώρα καλή. .

  • δημαρχε ελα μια βολτα απο τα χωρια βαθυλλακο μεσσιανη κουβουκλια ροδιτη σε λιγο καιρο ουτε με καρο δεν θα μπορουμε να περασουμε απο τν αθλιοτητα του δρομου τα 14 λεπτα στο φαναρι δεν πειραξαν κανεναν …..

    • Ο άνθρωπος δεν έχει ιδέα και βγάζει άχρηστους τους μηχανικούς άσε που ο Καστανίδης είχε πει 4 Απρίλη ότι γίνονται έργα και θα βγουν τα φανάρια

  • και ο Κουλής αρμενίζει. Άμα ήταν ο Τσιπρας θα έπαιρνε τους Γερμανούς τηλέφωνο και αυτή σούζα θα ερχόταν να τη φτιάξουν τζάμπα…έτσι κάνουν οι μάγκες τα αλάνια γιατί εμείς σαν γνωστικοί Έλληνες τα ξέρουμε όλα

  • Μέγας φωστήρας αυτός που επινόησε το φανάρι για να μην καταπονείται η γέφυρα. Δώστε το όνομά του να τον γιαουρτώνουμε μέχρι το τέλος των ημερών του. Με ποια λογική η γέφυρα καταπονείται λιγότερο όταν το φανάρι ανάβει πράσινο και περνάει κονβόι οχημάτων το ένα πίσω από το άλλο και μάλιστα όταν αυτό περιέχει φορτωμένες νταλίκες; Περφιρέρεια Δυτικής Μακεδονίας το μέγα σκουπίδι της Ελλάδος.

  • Είδες εσύ έργα; είδες μηχανικούς; είδες να φορτίζει η γέφυρα κάθε 7 λεπτά και να είναι καλύτερα; η κατάσταση είναι τραγελαφικη αλλά είπε ο Καστανιδης;;;; ας βγει να πει σήμερα

  • εάν ξέρει κανένας από τους ξερόλες εδώ μέσα καλύτερο τρόπο να εφαρμοστεί μέγιστο φορτίο στην γέφυρα 50τν,

    δηλαδή να διασφαλιστεί ότι δεν θα διασταυρωθούν δυο φορτηγά…. δεν έχει παρά να το πει!!!!!

    εκτός βέβαια και εάν ο δήμαρχος θέλει να απαγορευτούν τα φορτηγά από την γέφυρα… τότε βγαίνουν τα φανάρια την άλλη ημέρα!!!!

  • Ξεφτίλα και παντελώς ανίκανη Περιφέρεια. Ούτε μία γέφυρα δεν μπορεί να συντηρήσει με ανούσιες δικαιολογίες. Ολόκληρη η Περιφέρεια καταρρέει, αποδομείται, κόσμος την εγκαταλείπει όπως όπως να σωθεί από αυτή την κατάρα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.