Γ. Κασαπίδης: “Έργα συντήρησης οδικού δικτυου και αναβάθμισης οδικής ασφάλειας από Λευκόβρυση έως την Αιανή”

22 Αυγούστου 2022
23:16

 

Έργα συντήρησης οδικού δικτυου και αναβάθμισης οδικής ασφάλειας, βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλη τη Δυτική Μακεδονία.
✅️ Η συγκεκριμένη διαδρομή αφορά στο επαρχιακό οδικό δίκτυο στα όρια του Δήμου Κοζάνης στην κατεύθυνση προς τη Λευκόβρυσης έως την Αιανή. Η ευθύνη ανήκει στη ΔΤΕ της ΠΕ Κοζάνης.
✅️ Πολυσύχναστη δύσκολη διαδρομή με οδόστρωμα φθαρμένο και πολλές παγίδες για τους οδηγούς. Οι εργασίες συντήρησης και διαγράμμισης που γίνονται σκοπό έχουν τη σωστή αντιμετώπιση των πολλών προβλημάτων του οδικού δικτύου και των κρίσιμων και επικίνδυνων σημείων του.
✅️ Δίνουμε προτεραιότητα στην οδική ασφάλεια για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και τις άνετες μετακινήσεις των συμπολιτών μας στους δρόμους της Περιφέρειας μας.

8 σχόλια

  • 3,5 χρονια ησουν αφαντος και τωρα που πλησιαζουν οι εκλογες θυμηθηκες να κανεις εργα;ντροπη για το δουλεμα

  • όποιος περάσει από τον συγκεκριμένο δρόμο να κόψει ταχύτητα γιατί ο δρόμος έχει τα μαύρα του χάλια,Κ.κασαπιδη πάρε το αμάξι σου και αξιολόγησε το έργο που έκανες αν έχει μελλον

  • όποιος παρέσει από το συγκεκριμένο έργο τα μάτια του 400 αν θέλει να προστατέψει το όχημα του,ο δρόμος έχει τα μαύρα του τα χάλια,Κ. κασαπιδη παρτε το αυτοκινη σας και κάντε μια βόλτα να δείτε την κατάσταση του

  • Χα χα το έργο έγινε !!! Μερική κάλυψη οδοστρώματος μέσα η ΛΕΥΚΟΒΡΥΣΗ τι έγινε οι τα αλλά τα χωριά στην συνέχεια !!! Έξω από την ΑΙΑΝΗ δεν έχει γίνει τίποτα ένα κομματάκι πριν την ΚΕΡΑΣΙΑ !!! Αυτά κρίθηκαν ακατάλληλα και επικίνδυνα Ντέμεκ ανάπτυξη και ενδιαφέρον !!! Η κάντε μια δουλειά σωστά αλλιώς καλύτερα χωματόδρομο !!!
    ΥΣ υπάρχουν δρόμοι από την χούντα άφθαρτη !!! Να δούμε ποσό θα αντέξει και αυτό το έργο σας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.