Ο Δήμος Βοιου απαντά με μήνυση στη διοίκηση του Φιλοζωικού Συλλόγου Σιάτιστας «Η Ευθύνη»: “Eνώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης να αποδείξουν όσα ψευδή και συκοφαντικά αναφέρουν”

23 Αυγούστου 2022
15:47

Ο Δήμος Βοΐου λειτουργεί Δημοτικό Κτηνιατρείο με πλήρως εξοπλισμένο χειρουργείο, μετά από την αδειοδότησή του από τις αρμόδιες Κτηνιατρικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας, στις εγκαταστάσεις του πρώην Κτηνιατρείου Τσοτυλίου. Υπεύθυνος κτηνίατρος φροντίζει για την διαχείριση και την ευζωία των αδέσποτων ζώων σύμφωνα με όσα ορίζει η σχετική νομοθεσία.

Η διοίκηση του Φιλοζωικού Συλλόγου Σιάτιστας «Η Ευθύνη» δυστυχώς αρνείται πεισματικά και χωρίς καμιά δικαιολογία την συνεργασία της με τον υπεύθυνο κτηνίατρο και αντ’ αυτού ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη 23 Αυγούστου 2022 στα μέσα μαζικής επικοινωνίας, κείμενο που μοναδικό σκοπό έχει να δυσφημίσει τις υπηρεσίες, τους υπαλλήλους και τα όργανα του Δήμου Βοΐου.

Επειδή συστηματικά ορισμένα από τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου συμπεριφέρονται κατ’ αυτόν τον τρόπο και έχοντας εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής μας, ο Δήμος Βοΐου θα τους καλέσει ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης να αποδείξουν όσα ψευδή και συκοφαντικά αναφέρουν.

5 σχόλια

  • Καλά θα ήταν να αφήσουν οι Δήμοι τις επιθετικές πολιτικές απέναντι στους εθελοντές και στις φιλοζωικές…αν συνεργαστουν μαζί τους μόνο θετικά θα προκύψουν για όλες τις πλευρές… μπορεί ο Δήμος, με καλή διάθεση ενημέρωσης προς το κοινό, να δημοσιεύσει φωτογραφίες από τους χώρους που αναφέρονται ή βίντεο από τους τρόπους περισυλλογης ώστε να διαψευστούν οι σχετικές αναφορές αν όντως δεν ισχύουν…σε κάθε περίπτωση ο εκφοβισμός των δημοτών από θέσεις εξουσίας μόνο κακη εντύπωση δημιουργεί και σίγουρα δεν πείθει για καλές προθέσεις γενικώς.

  • Δήμαρχε,

    έχεις αδειοδοτημένο ενδιαίτημα;

    έχεις συνεργείο περισυλλογής;

    έχεις ειδικό αυτοκίνητο περισυλλογής;

    έχεις πενταμελή επιτροπή διαχείρισης αδέσποτων ζώων;

    ΕΧΕΙΣ….ΕΧΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΕΧΕΙΣ….τίποτα δεν έχεις

  • Μήπως οι φιλοζωικές ως άλλες ΜΚΟ όλα αυτά τα χρόνια το μόνο που κάνουν είναι να τρώνε δημόσιο χρήμα?
    Πρέπει η δεν πρέπει τα αδέσποτα να στειρώνονται?
    Τι έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια οι φιλοζωικές?
    Αφού νοιάζονται τόσο πολύ, ας βοηθήσουν τους δημάρχους στην εφαρμογή του νόμου για τα αδέσποτα
    Αλλά δε βολεύει κάτι τέτοιο
    Σ όλη την Ελλάδα Ομερτά “φιλοζωων” ?
    Προχώρα δήμαρχε
    Μην ακούς φωνές

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.