Η αντίδραση της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” στην ανεξαρτητοποίηση των Γιάννη Ιωαννίδη και Κώστα Κουρού

24 Αυγούστου 2022
10:21
Σε συνέχεια δημοσίευσης στα τοπικά ΜΜΕ της επιστολής αποχώρησης από την Δημοτική Ομάδα της παράταξής μας των συμβούλων Γιάννη Ιωαννίδη και Κώστα Κουρού θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι τους ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα συμμετοχή τους στη Δημοτική Κίνηση και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα επόμενα βήματά τους.
Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις», από την ίδρυσή της, λειτουργούσε, λειτουργεί και θα λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο, ως μία ανοιχτή, πολυσυλλεκτική, ανεξάρτητη και δημοκρατική συλλογικότητα υπεράνω προσώπων, με μόνο γνώμονα το καλό του τόπου και των συμπολιτών μας.

11 σχόλια

  • Η αλλιώς Ανεμομαγέματα “Διαβολοσκορπίματα
    Αυτά συμβαίνουν όταν δεν υπάρχει πολιτική ταύτιση
    Αναρωτιέμαι όμως, οι ψηφοφόροι με ποια κριτήρια ψηφίζουν; δεν έβλεπαν ή δεν ήξεραν.

  • Δηλαδή αν καταλαβα καλά ο Γιαννης, ασε τον Κουρου, μετα απο πεντε χρόνια αντιδήμαρχος και Πρόεδρος δεν τους είπε καν οτι φευγει ή γιατι φευγει και το μαθαν απο τα σαιτ;;; Ωραιοςςςςςς

  • Πολυσυλεκτικός ήταν ο Λευτέρης γιαυτό και λειτούργησε η κίνηση. Τώρα ο Κουζιάκης έκανε την παράταξη παράρτημα του συριζα. Έχει μεγάλη ευθύνη.

  • Ο Κουζιακης μια χαρά την πάει την Κίνηση και ωραια τα λεει και με όλους μιλάει και δυνατη αντιπολιτευση κανει, ομως καποιοι θεωρούσαν οτι μπορούν να τον κουμαντάρουν και την πάτησαν.

  • Γι αυτό η πόλη έχει τόσα χαλιά
    Γιατί οι ανύπαρκτοι γίνονται υπαρκτοί και οι άσχετοι σχετικοι
    Τι προσέφεραν και οι δύο ώστε να είναι πλήγμα η αποχωρηση των από μια παράταξη που κατά λάθος έγινε δημοτική αρχη και τίποτε δεν προσέφερε,όπως και οι τωρινοι

  • Δηλαδή και που φεύγουν τι εγινε; Και οι δύο είναι πολιτικά ανύπαρκτοι. Και τα γραφόμενα μου δεν έχουν καμία μα καμία υπερβολή.
    Δείτε απο την ημέρα που έχουν εκλεγεί στο ΔΣ, τι πόσες και ποιες παρεμβάσεις έχουν κάνει;
    Υστερόγραφο: αυτόν τον Γιαννάκη δεν τον είπε κάνεις ότι στο δημοτικό συμβούλιο δεν φοράμε το καπέλο;

  • εκει στην κινηση κλειστε το γιατι θα ξαναβγει ου Λαζους μονο αυτο θα καταφερτε να πάρτε 10% κ να χασουμε αλλα 4 χρονια

    • ΧαχαχαχαΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ….
      Μακράν το πιο πετυχημένο σχόλιο της τριετίας….τα είπες όλα σε μια πρόταση!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.