kozan.gr: Το αρδευτικό Βελβεντού μπαίνει σε τροχιά εκσυγχρονισμού κι αναβάθμισης

25 Αυγούστου 2022
04:33

Στις 12 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί η δημοπρασία για την ανάδειξη αναδόχου για το έργο «Εκσυγχρονισμός εξοπλισμού αρδευτικού δικτύου Βελβεντού», το οποίο περιλαμβάνει δύο υπο-έργα:

Υποέργο 1 : «Προμήθεια Εξοπλισμού Εκσυγχρονισμού και Αναβάθμισης Αρδευτικού Βελβεντού»
Υποέργο 2 : «Προμήθεια Συστοιχίας Φωτοβολταϊκών Διατάξεων»

Ο προϋπολογισμός του κάθε υποέργου , ανέρχεται στο ποσό των 1.095.200,00 ΕΥΡΩ (χωρίς Φ.Π.Α.) και στο ποσό των 1.358.048,00 ΕΥΡΩ (με Φ.Π.Α.) αντιστοίχως. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα “Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014 2020″ με συγχρηματοδότηση από το Ε.Γ.Τ.Α.Α. Η προμήθεια σε γενικές γραμμές περιλαμβάνει ηλεκτρικού πίνακες και κιβώτια ασφαλειών, ηλεκτροκινητήρες, ηλεκτρογεννήτριες και ηλεκτρικούς μετασχηματιστές, πίνακες διανομής ρεύματος μέσης τάσης, συστήματα εποπτικού ελέγχου, εξοπλισμό μέτρηση στάθμης, φυγοκεντρικές αντλίες, βαλβίδες μείωσης της πίεσης κι ασφαλιστικές βαλβίδες, σωληνώσεις κι εξαρτήματα καθώς και ηλιακά φωτοβολταικά στοιχεία.

kozan.gr



 

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.