Τροχαίο ατύχημα έξω από την Κοζάνη, στη στροφή του αεροδρομίου – Νταλίκα “έφυγε” από το δρόμο (Bίντεο)

25 Αυγούστου 2022
09:10

 

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 25 Αυγούστου 2022, στο δρόμο Κοζάνης – Λάρισας, στη στροφή του αεροδρομίου Κοζάνης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR νταλίκα που κινούνταν με κατεύθυνση από Κοζάνη για Λάρισα, για άγνωστο λόγο, εξετράπη της πορείας της με αποτέλεσμα την ανατροπή του οχήματος.

Ο οδηγός της νταλίκας είχε τις αισθήσεις του και βγήκε μόνος του από το παρμπρίζ, ενώ φαίνεται να φέρει εξωτερικά τραύματα.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την διακομιδή του οδηγού στο Mαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Η Τροχαία Κοζάνης βρέθηκε στο σημείο για την καταγραφή του συμβάντος καθώς και τις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ενώ η πυροσβεστική υπηρεσία Κοζάνης για πλύση του οδοστρώματος.

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR:

 

 

13 σχόλια

    • ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΤΣΙΠΑ ΕΓΙΝΕ ΧΟΝΤΡΟΤΣΙΠΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ. ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΘΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΩΣ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΕΙΟΥ ΤΩΡΑ::::::

    • Σωστός ο φίλος έτσι… κάποιοι ήθελαν την απομόνωση από όλες τις γειτονικές περιοχές για να είναι πρώτοι στο χωριό νοοτροπία 15ου αιώνα.

  • εθνικη οδος Κοζανης – Λαρισας ειναι αυτη .. αχρηστοι, θελετε και επενδύσεις στην πολη απο εξωτερικο ουτε δρομο δεν εχουμε

    • Όλα θα γίνουν θα βγει άλλος περιφερειαρχης θα κάνει και αυτός μελέτες και να περνάνε αυτή καλά και εμείς καλύτερα

  • ΕΛΠΙΖΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ

    ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΣΗ

  • Τόσα χρόνια ένας δήμαρχος δεν τόλμησε να κάνει το σωστό σε αυτόν τον δρόμο που αποτελεί την κύρια είσοδο της πόλης από τη Λάρισα, μια διαπλάτυνση και νησίδα!!! Τα πράγματα είναι απλά αλλά δεν υπάρχει η βούληση!!! Και το κορυφαίο ανέκδοτο της υπόθεσης είναι ότι ενώ ασφαλτόστρωσαν πρόσφατα το κομμάτι αυτό μέχρι το αεροδρόμιο… έκαναν σήμανση οδοστρώματος με διπλή γραμμή διαχωρίζοντας τα δύο αντίθετα ρεύματα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό στροφής και αναστροφής των οχημάτων προς τις διάφορες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή με ότι αυτό συνεπάγεται!!! Δηλαδή σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ απαγορεύεται αυστηρά η στροφή των αυτοκινήτων π.χ. σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων που έχει είσοδο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας…!!!! Μιλάμε οι υπεύθυνοι είναι επιεικως ηλίθιοι!!!

  • εντωμεταξυ αυτο το κομματι του δρομου ειναι ξεκαθαρα εντος του δημου κοζανης και για να τον φτιαξουν θα πρεπει να παρουν λεει την αδεια της περιφερειας η οποια λεει οτι το κομματι αυτο του δρομου ανηκει στις εθνικες οδους και πρεπει να παρει αποφαση το υπουργειο και φεξε μου και γλυστρησα! οτι να ναι! ελλας το μεγαλειο σου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.