Σε κλίμα κατάνυξης η εορτή του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού από το Σύλλογο Ηπειρωτών Κοζάνης

25 Αυγούστου 2022
22:08

Σε κλίμα κατάνυξης εορτάστηκε από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Κοζάνης η εορτή του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στο εκκλησάκι που βρίσκεται στην κεντρική είσοδο στο “Πάρκο Ηπειρωτών Κοζάνης – Κ. Τσιάντας”, .

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικράτησαν δεν εμπόδισαν τους πιστούς να προσέλθουν στις θρησκευτικές εκδηλώσεις, τιμώντας τον Άγιο που σφράγισε με την ζωή του την αναγέννηση της σκλαβωμένης μας Πατρίδας διδάσκοντας τον Χριστό και διατηρώντας ζωντανό σε δύσκολες συνθήκες το χριστιανικό φρόνημα των υπόδουλων Ελλήνων.

Με τις ευλογίες του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ.κ. Παύλου τον οποίο ευχαριστούμε θερμά και την πολύτιμη συνδρομή των πατέρων Μιχαήλ Κρανιώτη Πρωτοπρεσβύτερου του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου και Μιχαήλ Γκουσίν, Πρεσβύτερου του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης, τελέστηκαν την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022 ο Εσπερινός με την Αρτοκλασία και την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022, η Θεία Λειτουργία.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Λεωνίδας Μαγκάκης

——————————————————————-

w w w . s y l l o g o s i p i r o t o n k o z a n i s . g r

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.