M. Kαραμπατζιάς: “Θεωρούμε ότι δικαιωνόμαστε σε σχέση με την κριτική που ασκούσαμε χρόνια τώρα για τον ρόλο των Σ.Δ.Ι.Τ. – Το είπε καθαρά ο Γενικός Διευθυντής της ΔΙΑΔΥΜΑ κ. Δημοσθένης Μαυρίδης”

26 Αυγούστου 2022
13:52

Αποκαλυπτική ήταν η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου με θέμα την παροχή γνώμης ως προς το ετήσιο πρόγραμμα δράσεων 2023 και του κανονισμού τιμολόγησης υπηρεσιών διαχείρισης ΑΣΑ Έτους 2023, της ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. Α.Ε.

Θεωρούμε ότι δικαιωνόμαστε σε σχέση με την κριτική που ασκούσαμε χρόνια τώρα για τον ρόλο των Σ.Δ.Ι.Τ.

Το είπε καθαρά ο Γενικός Διευθυντής κ. Δημοσθένης Μαυρίδης.

Αυξήσεις, λοιπόν, που θα επιβαρύνουν τους δημότες λόγω ανταποδοτικότητας. Από 40 ευρώ ανά τόνο φτάσαμε στα 90 και τώρα 126 ευρώ ανά τόνο, 675.000 ευρώ το 2023 για το δήμο Βοίου. Αύξηση 183.000 ευρώ το 2023.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΦΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ;

Γιατί κάνουν πως βγαίνουν απ’ τα ρούχα τους; Λες και όλα αυτά γίνονται τυχαία. Λες και δεν ασκούνται πολιτικές. Λες και δεν έχουν ευθύνες οι κυβερνήσεις τους. Λες και δεν έχουν όνομα – Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ, Ε.Ε. Λες και δεν έχουν ακούσει για κερδοφορία και ιδιωτικούς μονοπωλιακούς ομίλους που δρουν στη ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ., όταν οι τελευταίοι δηλώνουν ότι τα σκουπίδια και η διαχείρισή τους είναι φλέβα χρυσού.

Γιατί απορούν, λοιπόν, αφού τα κόμματα τους είναι αυτά που διαμορφώνουν αυτές τις πολιτικές, σ’ αυτά στηρίζονται κι αυτά τους στηρίζουν. Αυτό κάνει και η ΚΕΔΕ και η ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας.

Εμείς όσο μπορούμε θα τους αποκαλύπτουμε.

Το ζήτημα είναι να πάρει ο λαός την υπόθεση στα χέρια του. Να παλέψει μέσα απ’ τους φορείς του, πολύ περισσότερο να μπει στον αγώνα για βαθύτερες αλλαγές σε επίπεδο εξουσίας.

Το kozan.gr αποκαλύπτει – Έρχονται αυξήσεις φωτιά (μέχρι και 40%), από την ΔΙΑΔΥΜΑ, στην τιμολόγηση της διαχείρισης αστικών αποβλήτων, με κόστος που θα μετακυλιστεί, λόγω ανταποδοτικότητας, μέσω των δημοτικών τελών, από τους Δήμους της Δ. Μακεδονίας, στους πολίτες – Το κόστος λειτουργίας του ΣΔΙΤ του Εργοστασίου Απορριμμάτων, σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή (της ΔΙΑΔΥΜΑ), είναι η βασική αιτία για τις αυξήσεις αυτές – Η φράση του Δ. Μαυρίδη, “Βρε κερατά δεν μας είπατε να κάνουμε το εργοστάσιο;” είναι χαρακτηριστική

2 σχόλια

  • Δείτε την απόφαση της ΔΙΑΔΥΜΑ όταν ψηφίζονταν η σύμβαση με τον ανάδοχο και θα καταλάβετε
    Δυστυχώς δεν βολεύει η δημοσιοποίηση αποφάσεων που κρίνουν και υποθηκεύουν το μέλλον της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και την δέσμευση των οικονομικών των πολιτών
    Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου σιγά σιγά μειώνετε η κρατική χρηματοδότηση και αυξάνεται η συμμετοχή των Δήμων μέσω ανταποδοτικών δηλαδή αύξηση των τελών
    Καλό είναι να δημοσιευτεί η απόφαση και τότε μπορεί να καταλάβετε οι πολίτες την αλήθεια
    Αυτοδιοίκηση ανεξάρτητη μαχητική διεκδικητική

  • Ακριβώς κύριε Καραμπατζιά να ξυπνήσουμε επιτέλους όσοι μείναμε εδώ γιατί οι οπαδοί των ΣΔΙΤ τελικά είναι στην Γερμανία, στην Κύπρο κα ενώ εμείς λουζομαστε ολα τα αρνητικά.
    Τελικά αν υπήρχαν ανοιχτά αυτιά από πριν ίσως να γλυτώναμε τα νέα κάθε φορά χαράτσια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.