kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Διερευνούν αν μπορούν να “δουν” μαζί την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας – Συναντήθηκαν μια φορά κι ενδεχομένως να το επαναλάβουν, αυτή τη φορά παρουσία περισσοτέρων

29 Αυγούστου 2022
12:02

 

Όπως αποκαλύπτει η στήλη, πριν από κάποιους μήνες, η Κ. Βέττα, με συνδετικό κρίκο τον Ι. Αποστολίδη, πραγματοποίησε μια συνάντηση, των τριών. με την Γ. Ζεμπιλιάδου στο γραφείο της τελευταίας. Θέμα συζήτησης ήταν το αν μπορεί να βρεθεί, τοπικά, μια κοινή συνισταμένη δυνάμεων που θα οδηγήσει στη δημιουργία ενός ψηφοδελτίου με κεντροαριστερό πρόσημο για την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας στις εκλογές του 2023. Δεν επρόκειτο για μια πρωτοβουλία που προέκυψε έπειτα από κάποια κεντρική συμφωνία μεταξύ των δύο κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ) αλλά για μια ενέργεια που προήλθε κατόπιν προβληματισμού και κυρίως της τοπικής αναγκαιότητας που πηγάζει, ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, για την κατάρτιση ενός ψηφοδελτίου με προοπτική νίκης. Τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν είναι πολλά και το εγχείρημα φαντάζει περίπλοκο κι δύσκολα υλοποιήσιμο. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν τοπικά στελέχη – κι από τις δύο πλευρές – που υποστηρίζουν, θερμά, αυτή την προοπτική.

Η Χύτρα

30 σχόλια

  • Με παλιά φθαρμένα υλικά δεν περιμένουμε νέα και σωστά αποτελέσματα
    Δεν γίνεται να ψηφίζεις ίδιους ανθρώπους ίδιας πολιτικής και να περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματα

    Αυτά……

  • Αλλάζουμε πορεία -ανεργια!!!!
    Αλλάζουμε πορεία -μεταναστευση!!!!!
    Αλλάζουμε πορεία -μηδεν ανάπτυξη!!!!!
    Αλλάζουμε πορεία -κοροιδα βγείτε στην ανεργία!!!!
    Πολιτικα κασαπιδης τέλος.
    Η ελπίδα έρχεται.

  • Εάν ο Κασαπίδης ήταν σοβαρός πολιτικός, έπρεπε να αξιοποιήσει από την πρώτη στιγμή την Γεωργία. Αλλά όταν ο κομματικός εγωισμός δεν σ’ αφήνει, αφήνεις την περιοχή χωρίς προοπτική. Κανείς δεν περισσεύει σ’ αυτόν τον τόπο. και φυσικά δεν ισχύει μόνο για τον Κασαπίδη. Και οι προηγούμενοι τα ίδια έκαναν.

    • Η Γεωργία μετά από τόσες απανωτές ήττες τελείωσε πολιτικά . Όσο για τα αλλά ονόματα ούτε για πάγκο δεν κάνουν. Μόνο ο Κατανας μπορεί να νικήσει τον Κασαπίδη.

      • Σαν κοινωνία πληρώνουμε ακριβά τις λάθος επιλογές μας. Οι ήττες δεν ήταν της Γεωργίας ήταν δικές μας. Δυστυχώς. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά ! Μακάρι η προσπάθεια να αποδώσει καρπούς !

  • Αυτό το παράταξη με αριστερό πρόστιμο,πώς προκύπτει;
    Ποιοι είναι οι αριστεροί,οταν μηδενος εξαιρουμένου εφαρμόζουν και εφηρμοσαν δεξιες πολιτικές
    Η εποχή του αριστερού πέρασε ανεπιστρεπτί,ο κόσμος ζητά,κοινωνική,φιλολαϊκή πολιτική κοντά του και δίπλα στα προβλήματα του,όχι ταμπελες

    • Βάζουν ταμπέλα γιατί έτσι τους βολεύει!!! Αριστεροί σ λέει με δεξιές κ γεμάτες τσέπες!!! Προοδευτικοί όταν αγκαλιάζονταν με τον Καμμένο κ χόρευαν στην πλατεία με τη Χ.Α
      Ότι δηλώσεις είσαι τελικά… αλίμονο στον απλό κόσμο…

  • Υποψήφιοι αποδόμηστε την ανύπαρκτη Περιφερειακή αρχή.οι ευτραφείς αυλικοί (καλοπληρωμένοι) είναι το μόνο στήριγμα του νυν.η κοινωνία θέλει ανατροπή,η περιφερειακοί σύμβουλοι που θέλουν να σωθούν ας λάβουν σοβαρά τις εξελίξεις.ερχεται Αρμαγεδδών (αποκαλύψεις).

  • Γιάννης Μητλιάγκας θα μπορούσε να ενώσει όλο τον προοδευτικό χώρο και ακόμη και αξιόλογους Νεοδημοκράτες που Σκέπτονται για το μέλλον της Δυτικής Μακεδονίας
    Με Όραμα μια καλύτερη Περιφέρεια με σχέδιο και όρεξη για δουλειά
    Αλλαγή παντού ήρθε η ώρα
    Ένας Ανήσυχος Αυτοδιοικητικός Εορδαίος

    • Όπως ακριβώς τα κατάφεραν και με τον Δήμο Κοζάνης που δοιηκείται τα τελευταία πενήντα χρόνια από άτομα που ανήκουν στον λεγόμενο προοδευτικό χώρο.
      Αϊντε , αϊντε .

  • Κοινός υποψήφιος και στον Δήμο Εορδαίας
    Κάποτε το πάρτι πρέπει να τελειώσει
    Για να μην ξαναδούμε φαντάσματα του παρελθόντος να ξαναζωντανεύουν
    Πρέπει να πάνε σπίτι αρκετά κούρασαν με τις προσωπικές αναθέσεις σε ημετέρους
    Ο κυρίαρχος λαός οφείλει να τελειώσει τέτοια φερόμενα αλλιώς καθιστάτε συνυπεύθυνος και δεν πρέπει να αναζητεί ευθύνες άλλου
    Μιαν και όξω

    • Ο μόνος που μπορεί να κερδίσει και να αγαπά την Εορδαια είναι ο Χάρης ο Κατανας και το έχει αποδείξει δυο δεκαετίες τώρα το ποσό σέβεται και αγαπά την Πτολεμαΐδα. Άλλωστε και εμείς τον στηρίξαμε στις επιχειρήσεις του και στην πολιτική του σταδιοδρομία μέχρι τώρα. Το πιασες ;;
      Μόνο με τέτοιες κινήσεις θα πάει μπροστά και η Πτολεμαΐδα.

  • Κατα το λαο και οι αρχοντες.Με παλια υλικα δεν κανεις ανανεωση, αλλα αναπαλαιωσηΣυμφωνω με την προταση του 14:24.Μια αξιολογοτατη υποψηφιοτητα θα ηταν πραγματι αυτη του Γιαννη Μητλιαγκα.Γνωσεις,εμπειρια,ανοιχτο μυαλο και αγαπη για τον τοπο.

    • EAN ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΜΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΛΙΑΓΚΑΣ

  • Οποιοσδήποτε θα είναι πολύ καλύτερος από τον ανύπαρκτο και προκλητικό Κασαπ.
    νομίζω και ο Κάτανας πρέπει να μπει στην εξίσωση.
    Στην Τ.Α δεν πρέπει να εξαρτόμαστε από κόμματα.
    Τα φάγαμε στην …μάπα
    Ενας συνδυασμός ανθρώπων που αγαπάει τον τόπο και μπορεί να συγκρουστεί με την εκάστοτε κεντρική εξουσία

  • Ο Κατανας μόνο μπορεί να κρατήσει ισορροπίες με ένα ψηφοδέλτιο με γνώμονα τον τόπο και όχι μόνο το συμφέρον ενός κόμματος. Όλα τα αλλά που ακούμε είναι επιλογές ανάγκης ίσα ίσα για την υποψηφιότητα. Με τέτοιες κινήσεις θα κάνετε πολιτικό μάγκα και πάλι τον ανύπαρκτο Κασαπίδη. Καλά τα ονόματα που αναφέρατε αλλά όχι για να ηγεθουν ενός συνδιασμου. Ο ηγέτης πρέπει να ενώνει αριστερά κέντρο και δεξιά. Μόνο έτσι φεύγει ο Κασαπίδης και γλιτώνουμε από την καταστροφική πολιτική του ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

  • Απο το ανυπαρκτο Κασαπιδη, στα πολιτικά φαντάσματα του παρελθόντος, καλά θα παει και αυτό.

    Ήρεμα το λέμε αλλά άμα με πολιτικούς δεινόσαυρους θέλουμε την αλλαγή τότε θα έχουμε γερό γέλιο.

    Σταμάτησε βρε αντίκες να ασχολείστε με την πολιτική, πάρτε το απόφαση νέοι χρειάζονται

    • Φίλε μου, η Περιφέρεια υπήρξε πολλές φορές “Παιδικός σταθμός “!!!Χρόνια ολόκληρα πολλοί “ΕΜΑΘΑΝ” και μετά…..στις πλάτες μας!!!
      Επιτέλους, να μπουν έμπειροι, καλοί αλλά χωρίς πλέον το νου τους στο ” Φαΐ”.
      Μόνο έτσι!!
      Αυτά.

  • Και ΑΝ γίνει αυτή η συνένωση και ΑΝ εκλέγουν (ο μη γενοιτο) θα τρώγονται σαν τα σκυλιά ποιος θα πάρει την καλύτερη καρέκλα και τον τόπο θα τον βάλουν στην κατάψυξη ( όπως και ο σημερινός)
    Η λύση είναι προφανής και ακούει στο όνομα Χαρης Κάτανας!

  • Η Ζεμπιλιάδου έχει αποδεδειγμένα γνώση των θεμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης,σε συνεργασία με μοιρασμένους εξ αρχής ρόλους(π.χ. περιφερειάρχης – αντιπεριφερειάρχης) με τον οποίο υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ θα γινόταν σίγουρα μια αξιόλογη συνεργασία για να αντιμετωπιστούν όλα όσα άφησε ο κοτετσης να ρημάξουν.

  • Ι. Αποστολίδης
    Υπαίτιος, μαζί με Μητλιάγκα και σια, για την καταστροφή τής Αριστερής προοπτικής, στον Δήμο Κοζάνης και στην Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας.
    Εχθρός, του λαού.
    Πρέπει να ντρέπονται να του λένε… καλημέρα, όχι να κάνει και τον go between!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.