kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων

29 Αυγούστου 2022
10:48

Όλες οι κινήσεις και συναντήσεις που πραγματοποιεί το τελευταίο χρονικό διάστημα δείχνουν πως ο Β. Κωνσταντόπουλος θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων. Ο ίδιος, στις αρχές της τρέχουσας αυτοδιοικητικής περιόδου, είχε αφήσει να εννοηθεί, σαφέστατα, στους συνεργάτες του πως δεν θα επαναδιεκδικούσε το δημαρχιακό θώκο, όμως, όπως μαθαίνουμε, επειδή, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, δε φαίνεται, στον ορίζοντα, κάποιος που να εκφράζει την επιθυμία να είναι η συνέχεια του συνδυασμού του, “αναθερμάνθηκε” το ενδιαφέρον του. Βολιδοσκοπεί αυτοδιοικητικά πρόσωπα της περιοχής, κυρίως εκείνα που έχουν έρθει σε προσωπική ρήξη με τον Δήμαρχο Χ. Ελευθερίου, διεκδικώντας να τους έχει υποψηφίους στη νέα εκλογική αναμέτρηση.

 

Η Χύτρα

14 σχόλια

  • αν μη τι άλλο ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος είναι ευπρεπής, γνώστης και πολύ χρήσιμος ακόμα και ως αντιπολίτευση. πονάει τον τόπο και τον νοιάζεται και πάντα είναι ενεργός είτε έχει “καρέκλα” είτε όχι. άσχετα εάν κάποιος τον υποστηρίζει το σωστό να λέγεται

  • KAMMENO ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ. ΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ, ΜΑΘΕ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙΣ. ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

  • ΣΤΑ 70;;;;;;; ΤΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΑ ΤΡΩΝΕ…..ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ….ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ….ΜΟΝΟ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ,,,,,,,ΦΤΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ….ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ….ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ….

  • Αυτός με πόσους φίλους του ήρθε σε ρήξη ; Πώς θα κάνει συνδυασμό;
    Άντε και τους πήρε όλους αυτούς που ήρθαν σε ρήξη με τον Ελευθερίου ….γιατί τους άλλαξε από αντιδημάρχους κλπ , δεν γίνεται συνδυασμός με αυτούς .
    Ποιοι έμειναν μέσα στον συνδυασμό του που να μπορούν να ηγηθούν του συνδυασμού;
    Ο νέος ηγέτης θα κάνει νέο συνδυασμό, απλά , και όλοι το βλέπουν στα Σέρβια , ο Κωνσταντόπουλος δεν το βλέπει ; Θα το δει με τις βουλευτικές εκλογές .

    • δεν ξέρω ποιος θα βγει αλλά ξέρω ποιος δεν θα βγει-εάν κατέβει. ο ελευθερίου
      πληροφοριακά ο κακαφίκας και ο ζάκης έφυγαν από τον συνδυασμό του. κανείς δεν τους έδιωξε.

  • Να μια καλή είδηση! Επιτέλους μας δύναται η ευκαιρία να επανορθώσουμε λάθη του παρελθόντος. Βασίλη Καλή επιτυχία!

  • Και πολυ καλα θα κανει, σε μεγαλη έπαρση ο Ελευθεριου και κανα δυο άλλοι, καμια ουσία για τον Δήμο, κακεντρεχης, με μεγαλη δόση αλαζονειας, τον ενδιαφέρει μόνο τα Σέρβια, σίγουρα κάνει κακό στον Δήμο ο οποίος είναι τεράστιος με πολλά χωριά και πολλά προβλήματα.

  • Τοπο στους νεους.Ο εγωισμος ειναι κακος συμβουλος.Οτι ειχες να προσφερεις το εκανες.Τωρα τι νεο θα κανεις;

    • Εάν οι νέοι είναι ο Ελευθερίου ο ντακριστο ο Μπουκουβάλας ο ταρίφας χίλιες φορές Κωνσταντόπουλος. Η ηλικία δεν είναι θέμα. Οι ιδέες οι γνώσεις είναι θεμα

  • Είναι ο πιο επιτυχημένος δήμαρχος.
    Ότι υπάρχει στα Σέρβια από μεγάλα έργα είναι δικά του.
    Ανάπλαση Σερβίων, Ανάπλαση πλατείας δημαρχείου, Διατηρητέο Ράπτη, αναστήλωση γεφυριού των Κάστρων, Πολιτιστικό Κέντρο, Απόδοση σε λειτουργία του Κλειστού Γυμναστηρίου Σερβίων, είναι δικά του έργα.
    Και είναι βέβαιο ότι αν ξαναβγεί δήμαρχος θα κάνει εξ ίσου μεγάλα έργα.
    Ποιά είναι η σφραγίδα του Ελευθερίου στα Σέρβια τα τρία τελευταία χρόνια;
    Καμιά.

  • Αν θέλεις να είσαι ξανά υποψήφιος Βασίλη και να εκλεγείς αυτήν τη φορά, να είσαι ενωτικός, ανοιχτός σε “διαφορετικές” φωνές και προς Θεού μην πολώσεις τον κόσμο! Οι αψιμαχίες στο Δήμο, πρέπει να τελειώσουν! Πραγματική συνεργασία με τις κοινότητες και τους οικισμούς καθώς φαίνεται ότι αυτοί σου στέρησαν το αξίωμα την προηγούμενη τετραετία! Αν θέλουμε αυτός ο καταραμένος τόπος της ευρύτερης περιοχής των Σερβίων να δει μια άσπρη μέρα! Αυτά ως συμβουλή από έναν νεώτερο συντοπίτη σου, Τριγωνικιώτη!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.