Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας / Εορδαίας: Παρατυπίες και ελλιπή μέτρα ασφαλείας στην εργολαβία της ΔΕΔΑ στην Κοινότητα Περδίκκα για την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου (Δελτίο τύπου)

29 Αυγούστου 2022
14:39

Μετά από επανειλημμένες οχλήσεις των κατοίκων της Κοινότητας Περδίκκα λόγω των έργων που εκτελούνται εντός της κοινότητας σε ότι αφορά τον αγωγό φυσικού αερίου.

Σήμερα 29-08-2022 το πρωί, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας / Εορδαίας με κλιμάκιο της Διοίκησης, επισκέφτηκαν την Κοινότητα Περδίκκα για ενημέρωση των εργασιών που εκτελούνται από την ΔΕΔΑ με την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου που θα τροφοδοτεί την πόλη της Φλώρινας.

Κατά την επίσκεψη, διαπιστώθηκαν παρατυπίες και ελλιπή μέτρα ασφαλείας που αφορούν και τους εργαζόμενους αλλά και τους κατοίκους της Κοινότητας, από την εταιρεία.

Μετά τα διαπιστωθέντα, έγινε συζήτηση με τον αρμόδιο μηχανικό και τον εργοταξιάρχη, του έργου.

Ζητήθηκε από το κλιμάκιο του Εργατικού Κέντρου να τηρηθούν με συνέπεια όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας τα οποία αφορούν και τους εργαζόμενους αλλά και τους κατοίκους της Κοινότητας.

Δεσμεύτηκε η εταιρεία μέσω των εκπροσώπων της να τηρήσει τα προβλεπόμενα από την νομοθεσία, όπως επίσης δεσμεύτηκε για την άμεση ενημέρωση των κατοίκων σε ότι αφορά την ασφάλεια τους επειδή υπάρχει ακτινοβολία από τους ελέγχους των συγκολλήσεων μέσω ραδιογραφιών.

ΤΟ Δ.Σ.ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ

ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ / ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Ένα σχόλιο

  • Μπράβο τσιλφιδη μέσα σε όλα είσαι η στήριξή σου σίγουρα θα βοηθήσει τους κατοίκους του Περδίκκα το καλό είναι ότι έχεις καλούς συνεργάτες άιντε πέρνα και μία βόλτα την ασβεστόπετρα να μας λύσεις και το θέμα των αδέσποτων γιατί από το δήμο δεν βλέπουμε κάτι να γίνεται

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.