kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΔΕΗ και του ΠΑΟΚ έπαιξαν, το απόγευμα της Δευτέρας 29/8, ποδόσφαιρο για φιλανθρωπικό σκοπό, που αφορά στην κάλυψη διαφόρων αναγκών του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Ειδικού Νηπιαγωγείου Πτολεμαΐδας (Βίντεο & Φωτογραφίες)

29 Αυγούστου 2022
18:56
Κανένα σχόλιο

 Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΔΕΗ και του ΠΑΟΚ έπαιξαν ποδόσφαιρο για φιλανθρωπικό σκοπό, που αφορά στην κάλυψη διαφόρων αναγκών του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Ειδικού Νηπιαγωγείου Πτολεμαΐδας. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 29/8  στο Δημοτικό στάδιο Πτολεμαίδας. Οι μαθητές που φοιτούν στις δύο δομές ειδικής αγωγής θα πρέπει να ασχοληθούν ενεργά με τον Αθλητισμό, μέσω της χρήσης οργάνων συγκεκριμένων προδιαγραφών, μέσα και έξω από τους χώρους διδασκαλίας, όπως επί παραδείγματι, ενός τοίχου αναρρίχησης για να βελτιωθεί η φυσική τους κατάσταση. Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν γι’ αυτό το σκοπό.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.