Η Βίκυ Καρπούζα, που συμμετείχε στο δρόμο Αυγερινού Βοΐου 24χλμ., εκφράζει το παράπονό της για τη σειρά αγώνων Voiorace: “Κρίμα μία σειρά όμορφων αγώνων, καλοκαιρινών, να μην έχει την αίγλη των προηγούμενων ετών, των προηγούμενων διοργανώσεων”

30 Αυγούστου 2022
06:36
Δρόμος Αυγερινού 24 χιλιόμετρα!!
Περίπου 20 αθλητές (με το ζόρι!!)
Όχι ότι τα Ναματα είχαν πολύ περισσότερους..
Όχι ότι στην Νεάπολη δεν έγινε ο κακός χαμός με τ αποτελέσματα…
Κάποιος κάτι κάνει λάθος!
Ο Δήμος Βοΐου?
Ο Δήμαρχος?
Οι υπεύθυνοι των διοργανώσεων?
Κρίμα μία σειρά όμορφων αγώνων, καλοκαιρινών, να μην έχει την αίγλη των προηγούμενων ετών, των προηγούμενων διοργανώσεων. Όσο και να προσπαθούν μεμονωμένα πρόσωπα αγαπητά, όπως ο γιωργος χαλδουπης ή η Maria Tsioutsi αν δεν υπάρξει επαναπροσδιορισμός από τον Δήμο Βοΐου οι αγώνες θα “σέρνονται”..
Ν αναφερθώ και στα σημερινά “πάμφτωχα” βραβεία του αγώνα στον Αυγερινό! Στις φωτογραφίες που θα δείτε νομίζω είναι εμφανέστατες οι διαφορές των προηγούμενων αγώνων με τους σημερινούς..
Το 2018, ο Δημήτρης Λαμπρόπουλος -πρωην δήμαρχος- παρόν στους τερμαρισμους κάνει ο ίδιος τις απονομές. Κύπελλα και οι τρείς άντρες και οι τρείς γυναίκες.
Ηλικιακές κατηγορίες και αντίστοιχες βραβεύσεις..
Σήμερα ένα μετάλλιο οι νικητές του βάθρου που αν δεν υπήρχε η κορδέλα να γράφει την τοποθεσία δεν θα ήξερες από ποιον αγώνα είναι. Ηλικιακές κατηγορίες ούτε για δείγμα.
Δεν θυμάμαι να έχω πληρώσει συμμετοχή στους αγώνες του τόπου μου, ένδειξη σεβασμού στο πρόσωπό μου και στην αθλητική μου ιστορία..
Σήμερα πλήρωσα 15 ευρώ συμμετοχή.
Δεν με πείραξε, απλά το αναφέρω κι αυτό σαν σημείο των καιρών…
Κάποτε στρωνανε τραπέζι οι διοργανωτές και σήμερα μας “ξεπέταξαν” μ ένα κουτάκι που “κάτι” είχε μέσα. Εύχομαι του χρόνου όλα να είναι καλύτερα και οι αθλητές να ξανάρθουν στα όμορφα μονοπάτια των βουνών μας στο Βόιο.

4 σχόλια

  • Κάποτε ήταν κάθε χωριό και φράγμα είχε δεν είχε Νερά. Μετά «τουριστική ανάπτυξη» με ξενώνες και ταβέρνες και ανοίξαμε και σας περιμένουμε , μετά κάθε χωριό και ΤΕΙ έστω και ζαμπονοκοπτικης , και τελευταία κάθε χωριό και ορεινός αγώνας. Οπότε οι αθλητές λόγο και οικονομικού κόστους, επιλέγουν συγκεκριμένους αγώνες είτε για την δημοφιλεια τους είτε γιατί είναι κοντά τους. Κρίμα πάντως γιατί η διαδρομή είναι υπέροχη

  • οτι ακριβως λεει η βικη ισχυει….κριμα η διαδρομη ειναι υπεροχη ,οταν ανελαβε οδημος χωρις γνωση και κυριως μερακι για αγωνες τα διελυσε ολα,,στην νεαπολη ηταν ΜΙΑ κοπελα στην γραμματεια να εξυπηρετησει 100+ δρομεις…στον τερματισμο δεν μπορουσαν να βρουν ποιος ειναι πρωτος και ποιος δευτερος,,ηλεκρτονικη χρονομετρηση που εδινε ολους 20 με 30 δευτερολεπτα πανω σε χρονο..χθες πρωτη φορα ειδα βραβευση πρωτων χωρις κυπελλο μονο μεταλλιο..ας αφησει ο δημος τους αγωνες πριν ειναι αργα..δεν εχει νοημα να διοργανωνει ιστορικους αγωνς χωρις γνωση,,του χρονου ο αυγερινος θα εχει 10 συμμετοχες ενω καποτε ειχε 100*.για γελια και για κλαματα καποιοι

  • Στα Νάματα είχε παλιά 125 άτομα,φέτος ούτε 20 και δεν έγινε κάποια διαφήμιση,δεν ξέραμε τι και πως.Οταν υπεύθυνη πολιτισμού είναι άσχετη με όλα αυτα φταίει ο άρχων του τόπου Για fiesta voio στο Μικρόκαστρο τα 100.000€ με οικονομικό χάσιμο 20.000€ τα είχανε.Τωρα στον Μπούρινο που θα γίνει το Σεπτέμβριο θα έχει και φαγητό και κύπελλα,και ισοτονικά.Βόιο είναι μόνο η Σιάτιστα,πάρτε το χαμπάρι για τον δήμαρχο .

    • Χαλάρωσε φίλε.Πόσο άσχετος είσαι. Για πολιτισμό δεν είναι η Πάτρα, αλλά ο Τσιαούσης. Από αυτό φαίνεται ότι έχεις θέμα με πρόσωπα. Μάλλον πολύ τοπικιστής είσαι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.