Kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Τα “τυπικά” – και μόνο – μεταξύ Κατερίνας & Όλγας

30 Αυγούστου 2022
08:05

Οι σχέσεις μεταξύ κάποιων συμβούλων  στην παράταξη Κασαπίδη έχει φτάσει σε τέτοιο κάκιστο σημείο που σε κάποιες περιπτώσεις κάποιοι/ες ανταλλάσσουν, πλέον, μόνο μια “καλημέρα”. Μια τέτοια (περίπτωση) είναι κι αυτή της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Κ. Δαδαμόγια & της Αντιπεριφερειάρχη Νέας Γενιάς, Αθλητισμού και Πολιτισμού Όλγας Πουταχίδου. Οι διαρκείς αβάντες που κάνει ο Περιφερειάρχης στην «Μεγάλη Αικατερίνη» του κτηρίου της οδού Δημοκρατίας, φέρεται να έχουν δυσαρεστήσει την Κοινωνιολόγο – Ψυχολόγο από την Πτολεμαίδα, η οποία νιώθει  διαρκώς να  “καπελώνεται”  σε μια σειρά από γεγονότα/πρωτοβουλίες/δράσεις.

Η Χύτρα

18 σχόλια

  • Οι περισσότεροι μεταξύ των συμβούλων της παράταξης του κασαπίδη δεν μιλάνε μεταξύ τους κι άλλες γυναίκες περιφερειακοί σύμβουλοι δεν μιλάνε με τους άλλους και μεταξύ τους δεν σηκώνουν και τα τηλέφωνα. Οι νυν αντιπεριφερειάρχες δεν έχουν σχέσεις με τους παλιούς και οι περισσότεροι περιφερειακοί σύμβουλοι δεν πηγαίνουν στην συνάντησεις του κασαπίδη και δεν τους καλεί ο ίδιος ο Κασαπιδης πουθενά πηγαίνει παντού μόνος του.

  • Η Δαδαμογια είναι παγκόσμιο φαινόμενο και πρέπει να ερευνηθεί από κάποιο πανεπιστήμιο του εξωτερικού, με το εξής ερώτημα: Πως κατάφερε να αναλάβει μια θέση που μόνο θετικό πρόσημο μπορεί να της επιφέρει και έφερε αντίθετα αποτελέσματα. Πολύ καλή διαχείριση της θέσης. Μην κάνω αναφορά για τον πολιτικό σχεδιασμό. Επίπεδο ΟΑΠΝ.
    Η Πουταχιδου από την άλλη εκτός από το καθιερωμένο μήνυμα πριν τις πανελλαδικές εξετάσεις που δημοσιεύει κάθε χρόνο, δεν έχει να επιδείξει κάτι. Επίπεδο ΟΑΠΝ

  • Εδω συμβαίνουν και χειρότερα πηγαίνει ο Κασαπίδης στην έκθεση γούνας στην Καστορια και δεν έχει μαζί του την αντιπεριφερειάρχη την Ευφροσύνη Ντιο την αρμόδια για Γούνα,πηγαίνει ο Κασαπίδης στα Γρεβενά και δεν καλεί τον Γιάτσιο, πηγαίνει ο Κασαπίδης στην Καστοριά και δεν καλεί το σαββόπουλο για να μην παρεξηγηθεί η Κοζατσάνη με το Μάνο, πηγαίνει ο Κασαπίδης στη Φλώρινα και δεν καλεί τον Κιοσέ για να μην παρεξηγηθεί ο Βόσδου,Πηγαίνει ο Κασαπίδης σε διάφορα στην Κοζάνη και δεν έχει την Γκατζαβελη.
    Ποιος φταίει για όλα αυτά ο Ίδιος ο Κασαπίδης και οι συνεργάτες του.και φανταστείτε υπάρχουν αντιπεριφερειάρχες που ούτε μπορούν να τον δούνε τον κασαπίδη στην ζεπ ούτε να τον μιλήσουνε.περνανε από Κοντρόλ από έλεγχο για να μπούνε.
    Έλεος ολα αυτά που γίνονται.

  • Σιγά το σπουδαίο έργο της Όλγας πουταχίδου είναι Αντιπεριφερειάρχης μόνο να εισηγείται εγώ Όλγα στη θέση σου θα είχα παραιτηθεί δεν θα καθόμουνα σε μία ανύπαρκτη θέση.

    • Μακάρι όλοι να είχαν την αποτελεσματικότητα και μεθοδικότητα της Όλγας. Η οποία στηρίζεται μόνο στις δυνάμεις της. Ο νοώ νοείτω….

  • Ο Κασαπιδης ειναι απιστευτα μονοχνωτος,νομιζει οτι οι συμβουλοι του ειναι υπαλληλοι του,σε καλυτερη θεση εχει τους ειδικους συνεργατες[βολεμενους]απο αυτους που τρεχανε για ψηφους,βεβαια αυτο θα το πληρωσει στην πορεια,απαξιωσε αυτους που ψηφισε ο κοσμος με τεραστια διαφορα[γκατζαβελη-σαββοπουλο],περιθωριοποιησε τους γιατσο-κιοσσε ακομα και οι εχοντες θεση βλεπε κιανα-ντιο-τσιουμαρη-κλπ τους αγνοει επιδεικτηκα,,καποιες αλλαγες που εκανε ειναι για γελια και για κλαματα ξεπληρωνοντας υποσχεσεις,αποδειχθηκαν πολυ λιγοι και ασχετοι και δυστυχως για την δυτικη μακεδονια την πληρωνουμε εμεις,ο λαος.Το κακο ειναι οτι κανα 2-3 που ισως μπορουν να τον ξυπνησουν δεν το κανουνε φοβουμενοι τις συνεπειες και ετσι κανουν την παπια,καληνυχτα κασαπιδη,λυπαμαο για την ψηφο που σου εδωσα το 19,συγνωμη απο τους συμπολιτες μου.

  • Ερώτηση προς τό περιφερειακό συμβούλιο,και τίς αρμόδιες αντιπεριφερειάρχες, για αυτό το παλικάρι από τά Γρεβενά, πού μας έκανε, κάνει, και θά συνεχίζει να μας δίνει χαρές για πολλά ακόμα χρόνια σκέφτεστε κάτι, ή σάς αρκεί μία τυπική ευχαριστήρια επιστολή!!! Μίλτος Τεντογλου σάς θυμίζει κάτι!!!

  • 1.Η Ντ δεν μιλαει με την Δ.
    2.Η Δ δεν μιλαει με την Π.
    3.Η Π δεν μιλαει με την Ντ.
    4.Η Δ δεν μιλαει με τον Κ.
    5. Ο Τσ δεν μιλαει με την Δ.
    6. Ο Τσ δεν μιλαει με τον Κ.
    7. Ο Φ δεν μιλαει με τον Χ.
    8.Ο Μ δεν μιλαει με τον Χ.
    9.Ο Μ δεν μιλαει με την Κο.
    1Ο Η Δι δεν αφηνει κανεναν να δει τον Κα.
    11. Ο Κα δεν μιλαει με κανεναν.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΧΑΜΟΣ
    ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ

  • Αλλάζουμε πορεία -ανεργια
    Αλλάζουμε πορεία -μηδεν ανάπτυξη
    Αλλάζουμε πορεία -αλαζονεια
    Αλλάζουμε πορεία -κοροιδα βγείτε στην ανεργία
    Κασαπιδης ΤΈΛΟΣ!!!!!

  • Η εκλογή του ήταν συγκυρία μιας στρατηγικής που διαμορφώθηκε με τακτικές κινήσεις από έναν άνθρωπο και κάποιους συνεργάτες στην κοζάνη.αυτο ήταν το εφαλτήριο της επιτυχίας του.απαξιωσε και έριξε τους πάντες.αυτο συμβαίνει και με τους νυν περιφερειακούς συμβούλους και με όλα τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν.γελαει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.